קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

רוזמרין אפוי פריך-רגלי עוף בשום

רוזמרין אפוי פריך-רגלי עוף בשום
הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -50 דקות. אם יש לך רגלי עוף, ביצים, גבעולים רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. מתכונים דומים: רגלי עוף אפויות בתנור פריך, צ'יפס שום רוזמרין אפוי פריך, ו מכרזי עוף אפויים פריכים עם רוזמרין ופרמז'ן.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים התנור ל 350 מעלות F. לשים מגש גיליון בתנור כדי לחמם מראש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
לשטוף ולקצץ את רגלי העוף של כל שומן עודף.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
4
מערבבים את השום, רוזמרין ופנקו יחד בצלחת רדודה מעוטרת ומתבלים היטב עם מלח ופלפל. לחלופין, למחוץ את השום והרוזמרין עם קצת שמן זית ומלח במכתש ועלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צווארי עוףצווארי עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
5
לפצח את הביצים לתוך מנה דומה, להוסיף את החלב ולהקציף לשלב. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. בצלחת אחרת מוסיפים את הקמח ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
קח את רגלי העוף ו 1 בכל פעם, לדלות בקמח, ואז לשטוף את הביצה ולאחר מכן מעיל היטב עם פירורי לחם panko רוזמרין-שום.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
רגל עוףרגל עוף
צווארי עוףצווארי עוף
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(קיבלר)(קיבלר)
7
להניח את רגלי העוף על מגש מרופד בנייר קלף, כמו שאתה עובד. מקררים את הרגליים במשך כ 15 עד 20 דקות עבור breading להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
ציוד שתשתמש בו
שעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מרירשעועית אספרסו מכוסה בשוקולד מריר
8
הסר את מגש גיליון חם מהתנור טפטוף עם כמות טובה של שמן זית. מסדרים את רגלי העוף בזהירות על המגש, מרווחים אותם באופן שווה (העוף יהיה לרחוש כאשר הוסיף שמן חם). צלוי עד רגלי העוף הן זהובות ופריך, על 35 עד 40 דקות
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר את העוף מהתנור למגש הגשה. מתבלים במלח ומגישים בפלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן