קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

ברווזונים צלויים חמוציות-תפוזים

ברווזונים צלויים חמוציות-תפוזים
ברווזונים צלויים חמוציות-כתום לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 127 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 0 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 10. מתכון זה מ טעם הבית דורש מרק עוף, חמוציות, רוטב סויה ותפוזי טבור. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב, ולקטו אובו צמחוני דיאטה. עם כפית ציון 39%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון צלי חזיר חמוציות-תפוז איטי, קרוק-פוט חמוציות וצלי חזיר מזוגג כתום, ו המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם תפוז וג' ינג'ר מגובש.

הוראות

1
זין עור של ברווזונים היטב.
2
מניחים ארבעה רבעים כתומים, ענף רוזמרין אחד ו -1 / 4 כוס חמוציות בכל חלל; קושרים מקלות תוף יחד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
מקלות עוףמקלות עוף
צווארי עוףצווארי עוף
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
3
מניחים את צד השד כלפי מעלה על מתלה בתבנית צלייה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
4
בקערה גדולה שלבו את מיץ התפוזים, המרק, רוטב הסויה, הסוכר, הג ' ינג ' ר והשום; מערבבים היטב. מקררים 1/2 כוס לזיגוג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים 1 כוס על הברווזונים; מפזרים את החמוציות שנותרו. מכסים ואופים ב 350 כ 1 שעה. לחשוף; אופים 1-1 / 2 שעות יותר צולה לעתים קרובות עם תערובת מיץ תפוזים הנותרים. (
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מסננים שומן מהמחבת כפי שהוא מצטבר.)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
שלב את המרמלדה ותערובת מיץ התפוזים השמורה; מורחים על ברווזונים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה1/2 כוס פרי 100% אוכמניות למריחה
קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'קיווי, פרוס בעובי של 1/4 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
אופים, לא מכוסים, 30-40 דקות יותר או עד שמדחום בשר קורא 180 מעלות צלזיוס. השלך את התפוזים, הרוזמרין והחמוציות מחללים.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקיםאפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
צווארי עוףצווארי עוף
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
תנו לברווזונים לעמוד 10 דקות לפני הגילוף.