ריבוליטנית עם סיר איטי היא מנה עיקרית שמגישה 4. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 704 קלוריות, 30 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. אם יש לכם רסק עגבניות, מלח ופלפל כשר, שום וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו -20 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 84%, וזה מדהים. נסו ריבוליטה עם סיר איטי, ריבוליטה עם סיר איטי, ו ריבוליטה עם סיר איטי עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
שלב את הגזר, הסלרי, הכרוב, הפנצ ' טה, השעועית, רסק העגבניות, קליפת הפרמזן, 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל ו -7 כוסות מים בסיר איטי של 5 עד 6 ליטר. מכסים ומבשלים על נמוך, 7 עד 8 שעות. השאירו 1 פרוסת לחם בטמפרטורת החדר להתייבש מעט.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
רוטב עגבניות Hunt's®
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
8 (U-12) שרימפס
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
רכז לימונדה מופשר, מחולק
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
2
לפני ההגשה, מוסיפים את הלחם המעופש לתנור האיטי. מכסים וממשיכים לבשל, כ -10 דקות. מערבבים היטב את המרק, ואז מוסיפים את הפרמזן והפטרוזיליה המגוררים. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים את 4 פרוסות הלחם הנותרות על תבנית עם נייר אפייה ומזלפים שמן זית. צולים עד להזהבה, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מניחים פרוסה בכל קערה.
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מחממים 3 כפות שמן זית והשום במחבת בינונית על אש בינונית-גבוהה. מבשלים, מסתחררים את התבנית לעיתים קרובות, עד שהשום מזהיב, כ -3 דקות. מערבבים את השום והשמן למרק. מצקת את המרק מעל הלחם בקערות.