קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רוזמרין ופלפל עומד צלוי צלוי עם רוטב מחבת שתי פטריות

רוזמרין ופלפל עומד צלוי צלוי עם רוטב מחבת שתי פטריות
, המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 227 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך רוזמרין, מרק בשר במלח נמוך, יין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו רוסמרין-מלוחים בשר צלוי עומד, רוזמרין-Dijon מצופה בשר צלוי עומד, ו בשר צלוי עומד עם קרום רוזמרין-טימין (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים צלוי צלעות, צד שמן למעלה, במחבת צלייה כבדה.
מרכיבים שתצטרך
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מערבבים 4 כפיות רוזמרין כתוש, מלח ופלפל בקערה קטנה. מערבבים בשמן 1/2 כוס. לשפשף תערובת על כל צלי. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 45 דקות לפני הצלייה.
4
שלב 2 כוסות מים רותחים פורצ ' יני; תן להשרות עד פטריות לרכך, כ 20 דקות. זן השריית נוזל דרך מסננת בסדר להגדיר מעל כוס מדידה; ריזרב פורצ ' יני. במידת הצורך, מוסיפים מספיק מים להשריית נוזל כדי למדוד 1 כוס. קוצצים גס פורצ ' יני.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
נטיפי הודו צלוייםנטיפי הודו צלויים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5
ממיסים 2 כפות חמאה עם הנותרים 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
להוסיף פטריות טריות; sauté עד השחמה, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
7
מוסיפים פורצ ' יני ושום; מערבבים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8
הסר מהחום.
9
שלב קמח, הנותרים 2 כפות חמאה, ונשאר 2 1/2 כפיות רוזמרין מרוסק בקערה קטנה; מחית עם מזלג כדי להדביק חלקה. האם קדימה פורצ ' יני השריית נוזל, תערובת פטריות, תערובת קמח חמאה יכול להתבצע 1 יום קדימה. לכסות בנפרד; צמרמורת.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
צווארי עוףצווארי עוף
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
10
מניחים מתלה בשליש התחתון של תנור מחממים עד 350°f. לבשל צלוי עד מדחום מיידי לקרוא מוכנס ישר לתוך המרכז העליון של אוגרי צלי 125°f עד 130°f עבור בינוני-נדיר, על 2 שעות 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
להעביר צלי לצלחת; לכסות באופן רופף עם נייר ולתת לנוח 35 עד 40 דקות. לרפרף כל שומן מלמעלה של מיצי פאן (תהיה כמות קטנה של טפטוף פאן); מיצי מילואים במחבת.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
הגדר מחבת צלייה על גבי 2 מבערים מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
13
הוסף שמורות 1 כוס פורצ ' יני השריית נוזל, מרק, ויין; להביא לרתיחה, גירוד כל חתיכות השחמה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
14
מוסיפים תערובת פטריות, ואז תערובת חמאה קמח; להקציף כל הזמן על חום בינוני גבוה עד רוטב מתעבה, על 2 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
15
מקשטים צלי על מגש עם עלי רוזמרין טריים. פרוסת צלי ומגישים, עובר רוטב פטריות בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)