רוטב אגס תפוחים
רוטב אגס תפוחים יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לרוטב שלך. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 88 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. אם יש לכם תמצית vanillan, קינמון טחון, אגסים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם מחיר של 56 סנט למנה, מתכון זה יכול להיחשב זול מאוד. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. . החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: כל תפוח יש כוכב שלה & A עבור רוטב אגס תפוחים, רוטב תפוחים מתובל-אגס, ו רוטב תפוחים-Cran-אגס.
הוראות
מחממים מחבת על חום בינוני; מוסיפים אגסים, תפוחים, מים ותמצית וניל למחבת החמה. מכסים ומבשלים תערובת פירות במשך 10 דקות; להסיר את המכסה ומבשלים עד שרוב הנוזל הוא התאדה ופירות הוא התרכך, 10 עד 15 דקות יותר.
הסר מחבת מחום ולהעביר תערובת פירות וכל נוזל שנותר למעבד מזון. תהליך עד חלקה; מערבבים קינמון.
מגישים חם או לקרר עד 4 ימים.