קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

רוטב אורז בסמטי

רוטב אורז בסמטי
רוטב אורז בסמטי הוא תוספת המגישה 8. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב ולקטו אובו יש 468 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מתכון זה מ רשת מזון דורש כמון טחון, אגסים בוסק, שקדים פרוסים וצימוקים זהובים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. מתכונים דומים: רוטב אורז בסמטי עם פירות יבשים, שקדים קלויים וקוקוס, אורז בסמטי - איך לבשל אורז בסמטי, ו אורז בסמטי - איך לבשל אורז בסמטי.

הוראות

1
מחממים סיר גדול עם דפנות נמוכות או מחבת גדולה ומוסיפים את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מחממים את השמן וכשהוא מתחיל לעשן קלות מוסיפים את השום והבצל. מתבלים במלח ומוסיפים את פתיתי הפלפל האדום, הכמון, הג ' ינג ' ר והכוסברה ומערבבים לתערובת. מבשלים על אש בינונית עד שהשום והבצל הופכים שקופים, 5 עד 8 דקות. מערבבים פנימה את האורז ומערבבים לתערובת. צולים את האורז עם הבצל והתבלינים למשך דקה, ואז מוסיפים את ציר העוף. מבשלים על אש נמוכה עד שהאורז כמעט מבושל, 16 עד 18 דקות. לעמוד בפיתוי לערבב את האורז.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מעבירים את האורז לקערה גדולה, מתקלפים במזלג ומניחים לו להתקרר בטמפרטורת החדר לכמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מסיימים את הרוטב: מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.מערבבים פנימה את השקדים הפרוסים, הצימוקים הזהובים, פרוסות האגסים והביצה לאורז.
מרכיבים שתצטרך
שקדים חתוכיםשקדים חתוכים
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
מכניסים לתבנית אפייה מלבנית, מכסים ואופים עד להזהבה ומבושלים, 45 עד 50 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן