רוטב בורבון
רוטב בורבון הוא חלב חינם רוטב. מתכון זה מספק 5 מנות. עם 147 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 4g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם בורבון, קמח, תוספות מטורקיה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 13 דקות. מתכונים דומים: רוטב בורבון, רוטב בורבון קרם, ו תפוח-בורבון הודו ורוטב.
הוראות
שלב giblets, צוואר, ו 3 כוסות מים בסיר. מביאים לרתיחה; מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 45 דקות עד 1 שעה או עד שהקרביים רכים. זן, הזמנת מרק. תיפטר מצוואר ההודו. קוצצים גס את הקרביים; מניחים בצד.
מוסיפים מרק שמור (2 כוסות) לטפטפי מחבת טורקיה; מערבבים עד חתיכות השחמה הם התרופפו מתחתית מחבת צלייה.
להעביר מרק טפטוף לסיר, אם תרצה, או להמשיך לבשל במחבת צלייה להציב מעל 2 מבערים על הכיריים. מערבבים בקרביים קצוצים, אם תרצה. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 3 עד 5 דקות.
מערבבים קמח ומי כוס 1/2, ערבוב עד מעורבב; בהדרגה לערבב לתוך רוטב. מביאים לרתיחה; מרתיחים 1 דקה או עד מעובה. שים בצד רוטב פשוט, אם תרצה. מערבבים אבקת שום ובורבון לרוטב שנותר.
תקן את זה מהר יותר: תחליף מרק עוף משומר במקום לעשות מרק תוצרת בית,אם תרצה.