רוטב בלבואה "J-1"
רוטב בלבואה " ג'יי-1" יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 453 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. אם יש לכם סוכר חום היטב, רוטב צ'ילי אסייתי, להתרכז תמרינדי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: (לבנות משלך) מסוכרים עד ברים בלבואה, טופו מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שזיפים אסיאתי או רוטב בוטנים תאילנדי, ו רוטב פלפל אדום צלוי טבעוני / רוטב פסטה תוצרת בית קל.
הוראות
במחבת 3-4 ליטר, לשלב קטשופ, מיץ תפוזים, צימוקים, סוכר חום, ווסטרשייר, חומץ, רוטב סויה, זנגביל, שום, אבקת בצל, להתרכז תמרינדי, ורוטב צ ' ילי. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-נמוך, ואז להפחית את החום ובקושי מבשלים (כמה בועות לשבור על פני השטח), ערבוב מדי פעם, עד הרוטב הוא עבה, מבריק, חום כהה, על 2 שעות. בבלנדר או עם בלנדר כף יד, דופק עד כמעט חלקה. אם הרוטב עבה מדי, דק עם קצת יותר מיץ תפוזים.
תן מגניב; לשרת או להירגע אטום עד 1 חודש.