תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב, אז תנו הזדמנות ל רוטב בשר טאיוואני עם אורז (אוהד Lu Rou). ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 563 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שמן קנולה, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. מתכונים דומים: אטריות טאיוואניות עם רוטב בשר (ספגטי טייוואני), אטריות אורז טאיוואניות מטוגנות, ו אורז טורקי טאיוואני (שאריות מבורכות).
הוראות
1
קו צלחת גדולה עם שכבה משולשת של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
שמן חום ל 163° בסיר בינוני על חום בינוני גבוה ולהתאים להבה כדי לשמור על טמפרטורה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים שאלוט ומבשלים, ערבוב כל הזמן עם כפית מחוררת או עכביש רשת תיל, עד שאלוט הם זהב חיוור בקושי הופך חום כתמים, 1 עד 2 דקות. מיד להעביר מגבת נייר מצופה צלחת לנקז. שמור 1 שמן כף ושמור את השאר לשימוש נוסף. כאשר שאלוט הם מגניבים, למחוץ קלות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
חום שמורות שמן בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
מוסיפים חזיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך ומתחיל חום, 3 עד 4 דקות.