רוטב גאמבו על גריסים מאבן
רוטב גאמבו על גריסים מאבן-grits עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. מנה זו מכילה כ 23 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 227 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. גשו לסופר וקנו את הפלפל, התבלינים, מרק העוף, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו רוטב גאמבו על גריסים מאבן, גרגרי אבן-קרקע מוקרמים, ו גרגירי אבן עם Gruyere (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק שרימפס בתיבול Cajun בקערה בינונית.
מבשלים נקניק במחבת גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני 5 דקות או עד השחמה קלה.
מוסיפים שמן, בצל, והבא 2 מרכיבים; לטגן 3 דקות או עד מכרז.
מפזרים קמח משחימים על תערובת נקניק; מערבבים עד מעורבב. מערבבים במרק עוף, ולהגדיל את החום בינוני גבוה. מביאים לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות, ומרתיחים, ערבוב מדי פעם, 3 דקות או עד מעובה.
מוסיפים שרימפס, במיה ועגבניות. לבשל 5 דקות או רק עד שרימפס להפוך ורוד.