רוטב דבש-סויה עוף עם סלט מאצ'ה והדרים
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם שמן canolan, תיפוף עוף, פריזה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: סלט עוף עם רוטב טחינה דבש, קבב סטייק סויה דבש עם רוטב לימון כוסברה, ו סלט עוף עם ענבים אדומים ורוטב הדר-דבש.
הוראות
בשקית פלסטיק גדולה, resealable, לערבב 1/4 כוס רוטב סויה עם דבש, שום וג ' ינג ' ר.
מוסיפים את העוף ופונים למעיל. להכניס למקרר לפחות 1 שעה.
מחממים את broiler עם מתלה להגדיר 10 סנטימטרים מהחום. קו תבנית אפייה גדולה עם נייר כסף. מסדרים את העוף על הסדין ושופכים את המרינדה על גבי. לצלות במשך כ 25 דקות, הפיכת העוף לעתים קרובות, עד מבושל דרך.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את גרידת ליים, מיץ ליים ורוטב הסויה הנותר. דק מגררים את גרידת 1 כתום לתוך הקערה ולהקציף בשמן קנולה.
באמצעות סכין, לקלף את התפוזים, להסיר את כל הדגש הלבן. עבודה מעל קערה, לחתוך בין הממברנות כדי לשחרר את החלקים. לסחוט 1 כף מיץ לתוך ההלבשה; העונה עם מלח ופלפל.
לזרוק את התפוזים עם mche, frise ומלפפון.
מעבירים את הסלט והעוף לצלחות ולטפטף עם כל מיצים מסדין האפייה.
מפזרים את שומשום ומגישים.