רוטב הודו עשיר
רוטב הודו עשיר יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 151 קלוריות, 9 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא מספק כ 8 מנות . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לכם קמח, מחבת צלייה, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, רוטב הודו קל ועשיר, ו רוטב הודו עשיר ומשיי (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת בסדר רשת לתוך מידה זכוכית 2 ליטר (לא לנקות מחבת צלייה), ואז לרפרף את השומן ושמורה. (אם באמצעות מפריד שומן, יוצקים מיצי מחבת דרך מסננת לתוך מפריד ולתת לעמוד עד השומן עולה למעלה, 1 עד 2 דקות. בזהירות לשפוך מיצי פאן מפריד לתוך מידה 2 ליטר, ושומר שומן נשאר מפריד.) אם יש פחות מ 1/2 כוס שומן שמור, להוסיף חמאה מומסת.
הוסף כמות מספקת של טורקיה למיצי פאן ל-8 כוסות נוזל (2 ליטרים). מחבת צלייה בפישוק רגליים על פני 2 מבערים, ולאחר מכן להוסיף 1 כוס המניה הנותרים ואת מחבת deglaze על ידי רותחים על חום גבוה, ערבוב וגירוד את חתיכות חומות, על 1 דקה.
יוצקים דרך מסננת בסדר-mesh למדידת זכוכית עם מניות.
לטאטא יחד שמורות שומן וקמח בסיר כבד 4 ליטר ומבשלים רביכה מעל חום נמוך בינוני, לטאטא, 5 דקות.
להוסיף מלאי חם עם מיצי פאן בזרם, לטאטא כל הזמן כדי למנוע גושים, ואז להביא לרתיחה, לטאטא. מערבבים בכל מיצי טורקיה שנצברו על מגש ומבשלים רוטב 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.
רוטב יכול להיות מעובה באמצעות קורנפלור במקום רביכה. להיפטר משומן ממיצי פאן. מגניב 1 כוס המניות (חשוף) או להביא לטמפרטורת החדר. מערבבים את מלאי 1 כוס לתוך 1/2 כוס בתוספת 1 כף עמילן תירס בקערה עד קורנפלור הוא מומס.
יוצקים 8 כוסות עם מיצי פאן (ראה מתכון, לעיל) בתוספת טפטוף מחבת deglazed לתוך סיר כבד 4 ליטר וחום מעל חום גבוה עד חם. מערבבים תערובת קורנפלור, ולאחר מכן להוסיף מלאי חם בזרם, לטאטא כל הזמן. מביאים רוטב לרתיחה, מקציפים כל הזמן, ואז מערבבים כל מיצי טורקיה ממגש ומרתיחים רוטב, מקציפים, 1 דקה. מתבלים במלח ופלפל.