קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות5
ציון בריאות19
מגזין

רוטב הודו

רוטב הודו
רוטב הודו יכול להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 27 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 472 קלוריות. מתאים ל-5 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. גשו לסופר וקנו שום, בצל, כנפי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו הודו צלוי פשוט עם רוטב הודו עשיר, מיסו - שפשף את טורקיה עם רוטב טורקיה, ו רוטב הודו (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
שים את כנפי ההודו * לתוך מחבת קלייה קטנה ולצלות אותם עד שהם זהובים חום, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
4
חום 3 כפות שמן זית בסיר מניות גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מוסיפים את הבצל, גזר, שום, עשבי תיבול, פלפל ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
גזרגזר
שוםשום
עשבי תיבולעשבי תיבול
בצלבצל
6
תוסיף את כנפי העוף.
מרכיבים שתצטרך
כנפי עוףכנפי עוף
7
יוצקים קצת מים למחבת הצלייה לגרד את כל חתיכות השחמה על הקרקעית; להוסיף את זה לסיר. מכסים הכל בסיר בקור
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
סירסיר
8
מים על ידי 1 אינץ ' ולהביא לרתיחה, ברפרוף כל קצף שעולה על פני השטח. להפחית את החום ומבשלים כ 1 1/2 עד 2 שעות. מסננים את מוצקים ולהשליך. למחוק את הסיר ולשים אותו על אש בינונית. ממיסים את החמאה עם 2 כפות הנותרים שמן זית ומוסיפים את הקמח. מבשלים רביכה זו, ערבוב לעתים קרובות, עד שהוא חום זהוב. לאט לאט להקציף במלאי מתוח להיזהר לעבוד כל גושים. מבשלים עד שהרוטב התעבה, כ -10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
מלאימלאי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
סירסיר
9
* הערה של קוק: גם להוסיף את עמוד השדרה והצוואר מן טורקיה אתה צלייה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה