עוף ברוטב טריאקי
זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של אוכל יפני. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך רוטב טריאקי, שמן צמחי, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. . מתכונים דומים: עוף במרינדה טריאקי, רוטב טריאקי עוף במרינדה, ו כנפי עוף טריאקי W / רוטב טריאקי.
הוראות
מניחים עוף בצלחת זכוכית או קערה nonporous.
יוצקים 1 1/2 כוסות יין על עוף, ואז מפזרים אבקת שום ואבקת בצל. מכסים ומקררים כדי להשרות לפחות 1 שעה.
מחממים שמן צמחי במחבת קטנה על חום בינוני.
בצל מטגן ופלפל פעמון במשך 5 עד 7 דקות, או עד רך.
הסר עוף מן המרינדה, השלכת כל המרינדה הנותרים.
מחממים שמן זית במחבת בינונית על חום גבוה בינוני ועוף חום, ומוסיפים רוטב טריאקי ל'שר'. צמה עם יין לבן שנותר ומבשל במשך 8 עד 10 דקות, או עד עוף מבושל דרך וכבר לא ורוד בפנים.
מוסיפים תערובת בצל / פלפל עוף וחום דרך, ערבוב.