רוטב המבורגר
רוטב המבורגר דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 38 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 322 קלוריות. אם יש לכם מלח ופלפל, בשר בקר טחון, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו רוטב. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. . נסו רוטב המבורגר, רוטב ההמבורגר של אבא, ו רוטב המבורגר מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים המבורגר במחבת גדולה ועמוקה. להתפורר ולבשל מעל חום בינוני גבוה עד חום שווה.
הסר מהחום ומפזרים קמח על המבורגר מבושל. מערבבים עד מצופה שווה וכל השומן נספג.
מניחים מחבת על חום בינוני, מוסיפים 1/2 של חלב ומערבבים עד שהרוטב מתחיל להתעבות.
מוסיפים את החלב שנותר עד לקבלת המרקם הרצוי והרוטב מגיע לרתיחה. מתבלים במלח, פלפל ומלח בצל.
מגישים מעל פירה או תפוחי אדמה מבושלים, טוסט או ביסקוויטים.
הוסף בצל קצוץ טרי אם תרצה.