רוטב הספגטי של אוהב הבשר האיטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב רוטב רוטב רוטב, אז תן לי לנסות. מנה זו מכילה כ 15 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-895 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו נקניק בתפזורת, אבקת שום, תיבול עשבי תיבול, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-40 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. מתכונים דומים: רוטב בשר איטי ומבושל ספגטי, ספגטי מחיטה מלאה עם רוטב בשר איטי ומבושל, ו רוטב בשר בישול איטי.
הוראות
מחממים שמן זית במחבת מעל חום בינוני; מבשלים ומערבבים בצל ונקניק איטלקי עד הנקניק הוא השחמה, כ 10 דקות.
מעבירים את הנקניק והבצל לבישול איטי. באותו מחבת, לבשל ולערבב את בשר טחון, תיבול איטלקי, 1 כפית אבקת שום, ו marjoram, לשבור את הבשר כפי שהוא מבשל, עד הבשר הוא השחמה, על 10 דקות.
תעביר את הבשר הטחון לבישול האיטי.
מערבבים ברוטב עגבניות, רסק עגבניות, עגבניות חתוכות לקוביות, עגבניות מבושלות, טימין, בזיליקום, אורגנו, ו 2 כפיות של אבקת שום. הגדר את התנור על נמוך, ומבשלים את הרוטב במשך 8 שעות. כ -15 דקות לפני ההגשה, מוסיפים את הסוכר.