רוטב לחם קריאולי
רוטב לחם קריאולי לוקח בערך 55 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 234 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 13. מתכון זה מ טעם הבית דורש קוביות מלית מתובלות, סלרי, מרק עוף ותיבול עופות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. עם כפית ציון של 27%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: לחם תירס קריאולי, פודינג לחם קריאולי מיושן בניו אורלינס, ו פודינג לחם קריאולי עם רוטב בורבון.
הוראות
בקערה גדולה שלבו קוביות מלית ופקאן; מניחים בצד. במחבת גדולה מטגנים בצל וסלרי בחמאה עד שהם רכים.
מוסיפים שרימפס; מבשלים ומערבבים 3 דקות או עד שהשרימפס הופך לורוד.
מוסיפים לתערובת המילוי וזורקים לשלב.
מוסיפים את המרק, תחליף הביצים ותיבול העופות; לזרוק לציפוי.
כף לתוך 3-קו-טי רדוד משומן. תבנית אפייה.
אופים, ללא כיסוי, בחום של 350 אפית למשך 30-35 דקות או עד שמדחום המוחדר ליד המרכז קורא 165 אפית. ההלבשה עשויה להיות ממולאת בעופות אם תרצה בכך.