רוטב לחם תירס עם פנצ'טה, תפוחים ופטריות עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 13 גרם של שומן, וסך הכל 301 קלוריות. גשו לסופר וקנו לחם פריך, תפוחים, סוכר חום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות ו-55 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. מתכונים דומים: רוטב לחם תירס עם נקניקיות, תפוחים ופטריות, רוטב לחם תירס עם נקניק, תפוחים ופטריות, ו רוטב לחם תירס עם צ'וריסו ותפוחים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
אפשר ללחם חתוך לקוביות לשבת על מחבתות במשך כמה שעות או לילה, עד שהתייבש.
מרכיבים שתצטרך
לחם
3
מחממים התנור ל 500 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
4
לשטוף את הפטריות ביסודיות ולטפוח יבש עם מגבות נייר. לזרוק בקערה עם שמן קנולה ומפזרים 1/2 מלח כפית; פטריות יהיה מצופה מאוד. מחלקים את הפטריות בין 2 מחבתות סדינים וצולים במחצית העליונה של התנור במשך לפחות 20 דקות, ערבוב פעם באמצע דרך צלייה.
מרכיבים שתצטרך
שמן קנולה
פטריות
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
קערה
תנור
5
הסר מהתנור כאשר הפטריות חומות עמוקות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
להפחית את התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
במחבת גדולה, לבשל את pancetta על חום בינוני גבוה עד השומן הוא שניתנו ו pancetta הוא חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
הסר מהמחבת ולהניח בצד. בלי לנקות את המחבת, להוסיף את הבצל והחום במשך 5 דקות. להגדיל את החום גבוה ולהוסיף את התפוחים, סוכר חום, ו 1/2 כפית מלח. מבשלים עד חום זהוב עמוק, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
תפוח
בצל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
הפחת את החום עד בינוני ושופך את היין (היזהר אם אתה משתמש בלהבה פתוחה). מערבבים ומבשלים כדי להפחית את הנוזל בחצי, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יין
10
יוצקים את תערובת תפוח / בצל לקערה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
תפוח
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
11
להחזיר את המחבת לחום בינוני (שוב, ללא כביסה) ולהוסיף את מרק העוף, טימין, כורכום, רוזמרין, 1/2 הנותרים מלח כפית, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
רוזמרין
כורכום
פלפל
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
12
לחמם במשך כמה דקות, ולאחר מכן להפריש.
13
מוסיפים את הלחם לקערה גדולה, ולאחר מכן מוסיפים את הפנצ ' טה השחומה, פטריות, ותערובת תפוח/בצל (וכל מיצים שאולי צברו). לאחר מכן, להוסיף את תערובת מרק בהדרגה כפי שאתה זורק את החומרים, להיות מוכן לא להשתמש בכל הנוזל, על פי הטעם שלך.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
פנצ ' טה
תפוח
לחם
מרק
בצל
ציוד שתשתמש בו
קערה
14
בדוק את התבלינים בסוף ולהוסיף פטרוזיליה טחון.
מרכיבים שתצטרך
תיבול
פטרוזיליה
15
יוצקים לתוך צלחת אפייה גדולה או מחבת ברזל ואופים עד חום זהוב על גבי, 20 עד 25 דקות. (או שאתה יכול למלא את ההודו אם אתה לתוך דברים מסוג זה).
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
16
מחממים התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
17
חום 2 כפות התקצרות במחבת ברזל, מחבת מאפין, או מחבת אפייה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מגש מאפינס
18
מערבבים את קמח התירס, קמח ומלח בקערת ערבוב. בקערה נפרדת, לשלב את חלב החמאה, חלב וביצה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
קמח תירס
קמח לכל מטרה
חלב
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
19
מוסיפים את אבקת האפייה וסודה לשתייה. מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
20
מוסיף את כוס 1/4 הנותרים נמס התקצור, תוך ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
21
יוצקים לתוך המחבת החמה, מחליק את פני השטח עם מרית.
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא וון זכייה ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.