רוטב מושלם
רוטב מושלם הוא חלב חינם רוטב. והוא יספק כ 7 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 203 קלוריות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם מרק עוף, קמח, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו רוטב הודו מושלם, ההודו המושלם עם רוטב פאן, ו הודו הדר מושלם ורוטב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הירקות בסיר על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ואת הצוואר טורקיה ואת הקרביים; לבשל, ערבוב, עד השחמה, על 15 דקות.
מוסיפים את המרק, עשבי תיבול עלה דפנה; לכסות ומבשלים על 2 שעות (לעשות את זה בזמן טורקיה צולה).
לאחר ההודו שלך נעשה, להעביר אותו קרש חיתוך לנוח ושופכים את שאריות המחבת לתוך כוס degreasing גדול. מסננים את המרק; לשמור את הקרביים עבור רוטב עבה,אם תרצה.
שים את מחבת הצלייה על הכיריים על אש נמוכה.
הוסף התזה של מרק למחבת לגרד כל חתיכות משחימים עם כף עץ.
להעביר את הנוזל ואת הביטים אל כוס degreasing.
השומן יעלה לחלק העליון של כוס degreasing. כפית את 1/2 כוס שומן ולהעביר לסיר. פיזור בקמח; לבשל על חום בינוני, ערבוב בתנועת דמות שמונה עם כף עץ, עד תערובת הקמח חומים מעט, כ 4 דקות.
בהדרגה מצקת את המרק החם לתוך תערובת הקמח, לטאטא כל הזמן (זה מפתח, או הרוטב שלך יהיה גושי). מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להתאים את החום כך הרוטב רותח בעדינות.
מוסיף את שאריות טורקיה לרוטב, משאיר כל שומן נוסף מאחור בכוס degreasing. מבשלים, מקציפים מדי פעם, עד שהרוטב מתעבה, כ -10 דקות.
מוסיפים את רוטב ווסטרשייר ומתבלים במלח ופלפל.