תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל רוטב מרינרה על Rotini. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 274 קלוריות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, rotini, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו רוטיני עם רוטב אנדויל חריף, רוטיני עם רוטב פטריות שמנת, ו רוטיני עם כרובית-רוטב גבינה כחולה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל ושום, ומטוגנים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים בזיליקום ואת 6 המרכיבים הבאים (בזיליקום דרך עגבניות); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 15 דקות, ערבוב מדי פעם. מערבבים צלפים.