רוטב מתובל
רוטב מתובל עשוי להיות בדיוק הרוטב שאתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 139 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם יין, קמח, מרק עוף וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו רוטב מתובל, רוטב עשבי תיבול, ו וופלים מתובלים עם רוטב פטריות (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים את טפטוף המחבת לתוך מפריד שומן או כוס מדידה גדולה.
בואו לעמוד במשך 10 דקות. לרפרף ולהשליך את השומן מפני השטח.
מניחים את מחבת צלייה ריקה מעל 2 מבערים מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את היין ומבשלים 2 דקות, ערבוב וגירוד להמיס כל חתיכות דבוקות למחבת.
הסר מהחום ושופכים לתוך הכוס עם מיצי המחבת. ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מפזרים את הקמח ומבשלים, ערבוב כל הזמן, עד חום זהוב, על 5 דקות. עדיין ערבוב, לאט להוסיף את המרק, ואז מיצי פאן שמורות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד מעובה, על 10 דקות.
הסר מהחום ומערבבים 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל.