ספנוקופיטה
צריך מנה עיקרית צמחונית לקטו אובו? ספנוקופיטה יכול להיות מתכון יוצא מן הכלל לנסות. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 17 גרם חלבון, 39 גרם שומן, ובסך הכל 655 קלוריות. מתכון זה מאוכלרשת דורשת פלפל, שמן זית, מלח כשר ושמיר. זמן הכנת המתכון כ 47 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. נסו ספנוקופיטה (פשטידת תרד יוונית), פשטידות יד בסגנון ספנוקופיטה, ו ספנוקופיטה (פשטידת תרד יוונית) עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס.
מחממים את שמן הזית במחבת מוקפצת ומוסיפים את הבצל הירוק. מבשלים 5 דקות או עד שהם רכים. בינתיים סוחטים את רוב המים מהתרד ומניחים אותם בקערה.
מוסיפים את הבצל הירוק, השמיר, הביצים, הפטה, המלח והפלפל ומערבבים יחד.
שמור את יריעות בצק הפילו מכוסות במגבת מטבח לחה. פרש 1 דף מבצק הפילו.
מברישים את הסדין בחמאה מומסת ומפזרים פירורי לחם. חוזרים על התהליך על ידי הנחת יריעה שנייה של בצק פילו מעל הסדין הראשון, מברישים אותו בחמאה מומסת ומפזרים פירורי לחם עד לשימוש בכל 10 הגיליונות. כף 3/4 כוס מתערובת התרד לצורת נקניק לאורך קצה אחד של בצק הפילו.
מברישים את החלק העליון בחמאה ומבקיעים את הגליל לסיבובים בגודל 1 אינץ'.
מניחים אותו על תבנית משומנת. חוזרים על הפעולה עד לשימוש בכל המאפה והמילוי.
מכניסים לתנור ואופים 12 דקות או עד שהקצוות משחימים קלות.