רוטב נקניק
רוטב נקניקיות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הרוטב שלך. מנה אחת מכילה 159 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. אם יש לכם קמח, נקניקיית חזיר טחונה, חלב וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 20%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: ביסקוויטים דרומיים ורוטב מנסרה (רוטב נקניק), רוטב נקניקיות לביסקוויטים ורוטב, ו רוטב נקניק.
הוראות
מניחים נקניק במחבת גדולה ועמוקה. מבשלים על אש בינונית גבוהה עד להשחמה אחידה.
מוציאים נקניק, מסננים ומניחים בצד.
יוצקים את רוב השומן מהתבנית ומשאירים כ -2 עד 3 כפות. מחזירים את התבנית לאש בינונית-נמוכה ומוסיפים קמח. בעזרת מטרפה מערבבים במרץ עד שנוצר רוקס, מגרדים את תחתית התבנית. מנמיכים את האש לנמוכה ונותנים לרוקס להתבשל לפחות 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם. סבתא תמיד "שרפה" את שלה מעט בכוונה.
מוסיפים חלב בזרם, מקציפים כל הזמן. לאחר הוספת כ -2 1/2 כוסות, הופכים את האש לבינונית וממשיכים בבישול תוך ערבוב מתמיד. מביאים רוטב לרתיחה ומבשלים לעובי הרצוי.
הוסף עוד חלב אם רצוי רוטב דק יותר. אפשר להוסיף לרוטב גם מעט מהנקניקיה המבושלת והמתפוררת.