רוטב ספגטי עם בשר
רוטב ספגטי עם בשר עשוי להיות רק הרוטב שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1090 קלוריות, 63 גרם חלבון, ו 52 גרם שומן. אם יש לכם גבינת רומנו, בצל, ביצים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -30 דקות. עם כפית ציון 77%, המנה הזו טובה. ספגטי עם רוטב בשר, רוטב ספגטי שלושה בשר, ו ספגטי ורוטב בשר דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בסיר ציר גדול מחממים שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים נקניק איטלקי, נתחי בקר, קישורי נקניק, בצל ושום: מבשלים ומערבבים עד שהבשר מוכן היטב. מערבבים פנימה רסק עגבניות, עגבניות כתושות, עלי דפנה וקינמון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים רוטב על אש נמוכה במשך שעה 1.
בקערה גדולה שלבו את צ ' אק בקר טחון, ביצים, לחם, גבינת רומנו, מלח ופלפל וקורט פתיתי פטרוזיליה. צורה לתוך גולף כדור גודל קציצות.
יוצקים שמן צמחי למחבת גדולה.
מוסיפים קציצות, ומבשלים על אש בינונית עד להשחמה קלה.
מניחים קציצות ברוטב ספגטי, ומבשלים במשך 1 1/2 עד 2 שעות.
מבשלים פסטה במים רותחים ומלוחים עד אל דנטה.
מסננים היטב, ומעבירים לקערה גדולה. מערבבים 1 כוס רוטב לאטריות כדי למנוע הידבקות.
מגישים רוטב עם קציצות על פסטה.