כדורי בשר צוללות דורש סביב 52 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 1088 קלוריות, 52 גרם חלבון, ו 54 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 5 מנות.51 דולר למנה. 44 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם מלח ופלפל גס, שקית פרובולון, אורגנו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 96%, המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: כדור בשר צוללות, כדור בשר צוללות, ו כדור בשר צוללות.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
3
מניחים סינטה טחונה בקערת ערבוב גדולה ומנקבים היטב למרכז הבשר. ממלאים היטב את הביצה, פירורי הלחם, הבצל, השום, פתיתי הפלפל האדום, ווסטרשייר, הפטרוזיליה, הגבינה ומעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
מלח ופלפל
נתח בשר טחון
רוטב ווסטרשייר
פירורי לחם
פטרוזיליה
גבינה
שום
בצל
אגרוף
בשר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
4
מערבבים את מרכיבי הקציצה עד לאיחוד טוב, אך לא מעורב יתר על המידה. מחלקים את התערובת ל -4 חלקים שווים, מגלגלים כל חלק ל -4 כדורים ומרווחים באופן שווה על גבי נייר אפייה ללא מקל.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
גלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
מכניסים קציצות לתנור וצולים כ-12 דקות. שוברים קציצה פתוחה וודאו שהבשר מבושל לפני שמוציאים מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
כדורי בשר
בשר
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מחממים סיר בינוני על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים שמן ושום. כאשר השום מתחיל רוחש, להוסיף עשבי תיבול ופלפל כתוש. אפשר לשמן להחדיר למשך חצי דקה, ואז מערבבים פנימה את העגבניות ומתבלים ברוטב במלח ופלפל. מביאים רוטב לבועה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שמוציאים קציצות מהתנור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כדורי בשר
עגבנייה
שום
פלפל
עשבי תיבול
רוטב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור
8
שלב קציצות ורוטב וערם לחמניות משנה, 4 קציצות לכל תת. למעלה עם גבינה מגורדת ומניחים תחת תת תחת פטם כדי להמיס גבינה. למעלה עם בזיליקום מגורר או ארוגולה ומגישים עם ערימת צ ' יפס בתנור.
מרכיבים שתצטרך
נמס גבינה
כדורי בשר
תת לחמניה
ארוגולה
באזיל!
צ ' יפס
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מטפטפים תפוחי אדמה עם מזיגה נדיבה של שמן זית כתית מעולה. זורקים תפוחי אדמה בתערובת תיבול או מלח גס ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
מלח ופלפל
תערובת תיבול
תפוח אדמה
10
מניחים תפוחי אדמה על תבנית עם נייר אפייה וצולים 20 דקות או עד שהם רק רכים. תן את גיליון אפייה לרעוד טוב לאחר 10 דקות, כדי למנוע דבק.