רוטב עגבניות שרי קלוי מהיר עם ספגטי
רוטב עגבניות שרי קלוי מהיר עם ספגטי הוא צמחוני רוטב. מנה אחת מכילה 329 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 32 דקות. אם יש לך מים, מלח כשר, גבינת עיזים חצי רכה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו רוטב עגבניות שרי קלוי מהיר, ספגטי עם עגבניות שרי ורוטב זית שחור, ו ספגטי לוהט עם אנשובי, זיתים וצלפים ברוטב עגבניות מהיר (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 ליטרים מים לרתיחה בתנור הולנדי גדול.
מוסיפים 1 כף מלח וספגטי למים רותחים; מבשלים 10 דקות או עד הספגטי הוא אל דנטה.
מסננים ספגטי במסננת מעל קערה, בהזמנת 1/3 כוס מים לבישול. להחזיר ספגטי למחבת; להפריש, ולשמור חם.
בעוד ספגטי מבשל, לשלב עגבניות, 1 כף שמן זית, חומץ, 3/8 כפית מלח, ופלפל על מחבת ג ' לי רול, זורק היטב מעיל.
אופים תערובת עגבניות ב 450 במשך 10 דקות או עד עגבניות רכות חרוכות קלות במקומות.
מוסיפים עגבניות וכל מיץ עגבניות לספגטי בתנור ההולנדי.
הוסף 3 כפות שמורות מי בישול למחבת ג ' לי רול, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; בזהירות לשפוך תערובת מים ונותר 1 כף שמן לתוך תערובת ספגטי.
מניחים תנור הולנדי מעל חום בינוני.
הוסף מי בישול שמורים שנותרו, 1 כף בכל פעם, עד תערובת ספגטי הוא לח, זורק לעתים קרובות. מערבבים בזיליקום ופטרוזיליה.