קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

רוטב עוף מטוגן-חום

רוטב עוף מטוגן-חום
צריך ללא גלוטן ורוטב חלב חינם? רוטב קרביים חום מטוגן יכול להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת מכילה 2095 קלוריות, 265 גרם חלבון ו 97 גר' של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מרק עוף דל שומן, גזר, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מעולה. נסו Giblet Gravy, Giblet Gravy, ו Giblet Gravy (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את צוואר טורקיה, לב, קורקבן וכבד; לעטוף כבד וצינה.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
כבדכבד
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
2
מקום צוואר, לב, קורקבן, גזר, ובצל במחבת מתכת 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף 1/2 מרק כוס.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
אופים בתנור 475 עד שהנוזל מתאדה וירקות, צוואר, לב וגזארד מושחמים, 40 עד 45 דקות (30 עד 35 דקות בתנור הסעה); מערבבים מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוסיפים 1/4 מרק כוס, חומץ וסוכר למחבת; מערבבים לגרד חתיכות משחי חינם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף כבד למחבת (או שמור לשימושים אחרים).
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים עד התערובת משחיתה עשיר והכבד הוא ורוד קלוש במרכז (לחתוך לבדיקה), 10 עד 15 דקות יותר (כ 5 דקות בתנור הסעה); מערבבים מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
הסר מהתנור; הגדר כבד בצד.
מרכיבים שתצטרך
כבדכבד
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הוסף 1 מרק כוס יותר למחבת; תן לעמוד עד חתיכות השחמה רכות, על 5 דקות. לגרד תערובת לתוך מחבת 4-5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
להוסיף הנותרים 3 מרק כוסות. מביאים לרתיחה על חום גבוה; כיסוי ומבשלים עד גיזארד הוא רך כאשר פירסינג, על 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
11
יוצקים תערובת דרך מסננת בסדר לתוך קערה גדולה. זרוק ירקות. משוך בשר מהצוואר וקוצצים; להשליך עצמות. דק קוצצים בשר קרביים. אם עושים קדימה, לכסות קערה ובשר, ולהתקרר עד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
למדוד תערובת מרק, במידת הצורך, להוסיף מים כדי להפוך 4 כוסות. החזר מרק למחבת 4-5 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מוסיפים תערובת בשר וטפטוף טורקיה; מביאים לרתיחה על חום גבוה. בקערה קטנה, תערובת קורנפלור עם 1/4 כוס מים. מערבבים מספיק תערובת קורנפלור לרוטב רותח כדי להתעבות לפי הצורך. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך