רוטב קוני איילנד
רוטב קוני איילנד דורש בערך 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון ללא חלב זה משרת 8 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 9 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל 253 קלוריות. אם יש לכם אבקת צ'ילי, רוטב עגבניות, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו רוטב. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 61%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם הם רוטב קוני איילנד, קוני איילנד נקניקיות, ו כלבי צ'ילי קוני איילנד.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הבצל והסלרי על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את רוטב העגבניות, הסוכר החום, מיץ הלימון, רוטב ווסטרשייר, אבקת הצ ' ילי, החרדל והמלח. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 15-20 דקות או עד שהרוטב מסמיך, תוך ערבוב מדי פעם.
צולים או מבשלים נקניקיות לפי הוראות החבילה.
מניחים נקניקיות בלחמניות; למעלה עם רוטב.