רוטב קלאסי לחם תירס
המתכון הזה מתאים לצמחוניים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הדרומית הזו. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: לחם תירס קלאסי, לחם תירס קלאסי, ו מאפינס לחם תירס מתוק קלאסי מהמטבח ללא גלוטן שלי.
הוראות
מבשלים סלרי ובצל בחמאה במחבת גדולה על חום בינוני עד רך, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים כרוב, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, 3 דקות או עד קייל wilts.
פירורי לחם תירס בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת כרוב; מערבבים היטב.
הוסף פירורי לחם קלויים ו -6 המרכיבים הבאים. מערבבים במספיק מרק כדי להרטיב מרכיבים יבשים לפי הצורך. (עבור רוטב לח, להוסיף את כל 3 כוסות מרק.)
רוטב כפית למחבת 13" x 9" x 2" משומנת.
אופים, חשוף, ב 325 במשך 1 שעה או עד העליון מתחיל חום.