רוטב רוזמרין-דובדבן
רוטב רוזמרין-דובדבן נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני רוטב. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 189 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, מלח, מרק עוף, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוזמרין צ'רי קראש עם טקילה, ריבת דובדבנים, רוזמרין וסיד, רוזמרין פורל עם רוטב דובדבן-עגבניות, ו פילה חזיר מייפל עם רוטב מחבת דובדבן רוזמרין.
הוראות
מבשלים בצל בשמן זית חם בסיר קטן על חום בינוני 5 דקות או עד הבצל רך.
מוסיפים שום וג ' ינג ' ר; לבשל 1 דקה.
לטאטא במרק פרי להפיץ; להביא לרתיחה.
לטאטא יחד חומץ ושאר החומרים, ולטפטף לתערובת בצל רותחים. לבשל, לטאטא כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד רוטב מעובה.
הערה: אם הרוטב הוא עבה מדי, להוסיף קצת מרק עוף נוסף, ומבשלים, מכוסה, על אש נמוכה עד מחומם היטב, ערבוב לעתים קרובות.
* למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו Polaner כל הפרי עבור פרי דובדבן להפיץ. ניתן להחליף raspberry או blackberry jam ללא זרעים.