רוטב רומסקו
רוטב Romesco יכול להיות רק אירופה מתכון שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 166 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ יין אדום, מים, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה עובד טוב כמו רוטב זול. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. נסו בצל ירוק בגריל ואספרגוס עם Romesco (Calçots y Esparragos con Romesco), רוטב רומסקו – פלפל אדום ספרדי ורוטב אגוזים (או שקדים) - צמחוני, טבעוני וללא גלוטן, ו רוטב Romesco (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 204°. קו תבנית אפייה קטנה עם לסכל.
עגבניות צלויות במחבת עד רך ועור מתקלף בקלות, על 30 דקות.
בעוד עגבניות הוא צלייה, לחתוך צ 'ילה פתוח לאורכו וזרעים להשליך גזע, ואז לקרוע צ' ילה לחתיכות קטנות.
שמן חום במחבת כבדה 8 עד 10 אינץ 'על חום מתון עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף צ' ילה ומבשלת, ערבוב, עד ריחני צ ' ילה הופך אדום בהיר, 30 שניות עד 1 דקה.
להעביר את צ ' ילה עם כפית מחוררת לקערה חסינת חום.
מוסיפים אגוזי לוז למחבת יחד עם שקדים, לחם, שום, פתיתי פלפל אדום ומבשלים, ערבוב, עד לחם ושום הם זהובים, 2 עד 3 דקות.
מוסיפים תערובת (כולל שמן) לצ ' ילה בקערה וקריר מעט.
לקלף עגבניות, ולאחר מכן קוצצים גס ולהעביר (עם מיצים) למעבד מזון.
מוסיפים לחם ותערובת צ ' ילה, פימינטוס, מים, חומץ, ו 1/4 כפית מלח ופירה עד חלקה. רזים עם מים אם תרצה ומתבלים במלח.
רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, מכוסה. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.* זמין בשווקים לטינו, סופרמרקטים רבים, ו kitchenmarket.com.