רוטב תוצרת בית
רוטב תוצרת בית הוא צמחוני רוטב. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 428 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. גשו לסופר וקנו מלח כשר, ציר עוף, בצל ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו רוטב תוצרת בית, רוטב תוצרת בית, ו רוטב תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
במחבת גדולה (10 עד 12 אינץ') מטוגנת, מבשלים את החמאה והבצל בחום בינוני-נמוך במשך 12 עד 15 דקות, עד הבצל משחימים קלות. אל תמהר צעד זה; זה עושה את כל ההבדל כאשר הבצלים מבושלים היטב.
מפזרים את הקמח לתוך המחבת, מקציפים פנימה, ואז מוסיפים את המלח והפלפל. מבשלים 2 עד 3 דקות.
מוסיפים את ציר העוף החם ואת הקוניאק, ומבשלים חשפו במשך 4 עד 5 דקות, עד מעובה.
מוסיפים את השמנת, אם תרצה, ומגישים.