רוי רוג'רס פריד עוף מטוגן-חקיין
נסו רוי רוג'רס פריד עוף מטוגן-חקיין, רוי רוג'רס, ו רוי צ'וי מתכון אורז מטוגן קטשופ (מתכונים דומים).
הוראות
1 מראש לחמם הטיגון העמוק שלך ל 375°. בקערת ערבוב, לערבב חלבונים ביצה וחלב עם מקציף חוט-להפריש.(ודא שהם מעורבבים היטב-קצת"מקציף".).
2 למדוד מרכיבים יבשים לתוך שקית מסוג Zip lock בגודל ליטר, לסגור, ולנער היטב לערבב.
3 בנדיבות מעיל את מקלות התיפוף עם תערובת ביצת חלב, ומניחים אותם בשקית של תבלינים. (אני ממליץ לעשות 3 בכל פעם) ואז לנער את התיק עד מצופה היטב.
4 ירידה לתוך טיגון עמוק ולאפשר לבשל 15 דקות. (מטגנים לא יותר מ 9 בכל פעם-ואם בישול 9, ללכת 18-22 דקות, גלגל העין אותם) כאשר מקלות התיפוף נעשים, הם יהיו חום זהוב כהה.
הסר עוף פריך ולנקז על צלחת מרופדת מגבת נייר. זהירות! הם יהיו חמים מאוד, אז לאפשר להם להתקרר 5-8 דקות לפני ההגשה.
6 הערה: אתה יכול להסיר את העור עבור "עוף פריך ללא עור" אם אתה מעדיף.
7 הערה 2: נסה מתכון ציפוי זה ושיטת בישול עם מכרזים עוף. פשוט לחתוך את השדיים ללא עצמות לחתיכות בגודל ביס, מעיל עם חלב ביצה / תיבול ומטגנים עמוקים.
8 הערה 3: אתה יכול גם להשתמש בשיטת ציפוי ובישול זה עבור כנפיים, ירכיים, שדיים וכו'. רק כדי להיות בטוח מעיל היטב ולהתאים את זמן הבישול לגדלים שונים של עוף.