רול בשר ברוקולי
את המתכון של ברוקולי בשר רול ניתן להכין תוך כשעה ו-40 דקות . , מתכון זה מכסה 21% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה בערך 31 גרם חלבון , 10 גרם שומן , ובסך הכל 268 קלוריות . אם יש לכם בשר בקר טחון, קטשופ, מעדניה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 58% , המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: רביולי אפוי ורוטב בשר , עלי סלק ותירס טרי לתינוקות בצ'ילי בשר אדום לוהט , וקציצות בשר גרמניות של Frikadellen .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הביצים, החלב, הקטשופ, פירורי הלחם, 1/2 כפית מלח, פלפל ואורגנו. מפוררים בשר בקר מעל התערובת ומערבבים היטב.
על פיסת נייר כסף כבד, טפחו את תערובת הבקר לתוך 12 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן. מעל ברוקולי עד 1/2 אינץ' מהקצוות.
מפזרים את יתרת המלח. למעלה עם בשר חזיר.
רול אפ בסגנון ג'לי רול, מתחיל עם צד קצר וקילוף נייר כסף תוך כדי גלגול. אטום תפר וקצוות.
מניחים בתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. צלחת אפייה.
אופים, ללא כיסוי, ב-350° למשך 1-1/4 שעות או עד שהבשר כבר לא ורוד ומדחום בשר קורא 160°; לנקז.
אופים עוד דקה או עד שהגבינה נמסה.