חביתה עם פנים פתוחות
חביתה פתוחה היא מנה עיקרית המגישה 6. מתבוננים בגזרה שלך? מתכון ללא גלוטן זה מכיל 147 קלוריות , 19 גרם חלבון ו -3 גרם שומן למנה. , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם פרחי ברוקולי, גבינת צ'דר, תחליף ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מדהים של 81% . נסו חביתה פתוחה , חביתת אספרגוס פתוחה וחביתה מקסיקנית פתוחה (מתכונים דומים).
הוראות
ב-9 אינץ'. או 10 אינץ'. מחבת מצופה בספריי בישול, מטגנים את הברוקולי, הפלפל האדום והבצל עד שהם רכים.
מוסיפים בשר חזיר וחשיש. מבשלים 2 דקות תוך ערבוב תכוף.
טורפים בקערה את תחליף הביצים והפלפל.
יוצקים על תערובת הירקות (התערובת צריכה להתייצב מיד בקצוות).
כשהביצים מתקבעות, דחפו את הקצוות המבושלים לכיוון המרכז, תנו לחלק לא מבושל לזרום מתחת. כשהביצים מתקבעות; להסיר מהאש.
מפזרים גבינה; מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות או עד שהגבינה נמסה.