רול עוגה מלא שוקולד
רול עוגת שוקולד מלא יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 193 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 3g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 226 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו שוקולד פודינג נמס ותערובת מילוי פאי, שוקולד צ'יפס, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: רול עוגה מלא שוקולד, רול עוגת שוקולד מלא קרם, ו רול עוגה ממולא משמש.
הוראות
קו ג 'לי גליל פאן, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', עם נייר שעווה. גריז נייר שעווה עם קיצור; קמח קל.
מפזרים אבקת סוכר באופן שווה על מגבת צלחת נקייה במלבן באותו גודל כמו המחבת.
מקציפים ביצים עם מקציף בלון או מיקסר חשמלי עם מקציפים רגילים במהירות בינונית על 3 דקות או עד עבה בצבע לימון. הכה בסוכר מגורען, מים ווניל. הכה בקמח, אבקת אפייה ומלח במהירות נמוכה, ערבוב רק עד בשילוב.
אופים 11 עד 13 דקות או עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי העליון רק מתחיל חום. הפעל סכין סביב קצוות מחבת כדי לשחרר את העוגה. מיד להפוך את המחבת על מגבת מסוכרת; בזהירות לקלף נייר שעווה.
מניחים גיליון נקי של נייר שעווה על גבי עוגה חמה; בעדינות לגלגל את העוגה במגבת החל בצד אחד ארוך. מגניב לפחות 45 דקות.
מערבבים תערובת פודינג (יבש) וחלב בקערה בינונית עם חוט whisk או מזלג 1 עד 2 דקות או עד מעובה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף. פרוש עוגה ומפרש מילוי ל בתוך 1/2 אינץ ' של קצוות. עוגת rerolll. לעטוף בניילון נצמד; לקרר לפחות 2 שעות למילוי להגדיר. לאחסן במקרר.