פיצות מיני מצמרר
פיצות מיני מצמררות יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו פטריות, גבינות כמו מוצרלאן וצ'דר, שמרים זריחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. וזה טוב. נסו פיצות מיני מצמרר, פיצות מיני המפחידות של פליישמן, ו פיצות בראוני זוחל מפחיד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
מערבבים 2 כוסות קמח, שמרים מעורבים, סוכר ומלח בקערה גדולה.
להוסיף מים חמים מאוד ושמן; לערבב עד היטב מעורבב, על 1 דקה.
בהדרגה להוסיף מספיק קמח שנותר לעשות בצק רך. הבצק צריך ליצור כדור ויהיה דביק מעט. ללוש* * על משטח משוריין, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, עד חלקה אלסטית, כ 4 דקות. מחלקים את הבצק ל 8 מנות; מכסים. (אם שימוש מהיר
עלייה שמרים, לתת לבצק לעלות בשלב זה במשך 10 דקות.)
ללטף כל חלק של בצק עם ידיים מקורנות למעגל 8 אינץ ' על תבנית אפייה משומנת. צור שפה על ידי צובט את קצה הבצק.
הוסף קרום שני לאותה תבנית אפייה.
אופים במשך 6 עד 7 דקות, הבצק יהיה פשוט להגדיר ורק משחימים קלות על הקרקעית.
הסר קרום מתלה תיל כדי להתקרר. תמשיכו עם בצק הפיצה שנשאר. (עובד הכי טוב להשתמש בכמה גיליונות אפייה.) עשוי להשתמש קרום מיד או למקם שקיות מקפיא להקפיא עד 1 חודש.
כאשר מוכן לאפות, מחממים תנור ל 475 מעלות F.
מורחים כל קרום עם רוטב פיצה. למעלה עם התוספות הרצוי לעשות עיצובים ליל כל הקדושים! חזור עם הפיצות שנותרו.
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 6 עד 8 דקות, עד הגבינה נמסה ושחמה קלות בתחתית הקרום הוא השחמה.