קושיקשה
מוכן ב35 דק.
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

פיצות מיני מצמרר

פיצות מיני מצמרר
פיצות מיני מצמררות יכולות להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 534 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. מתאים ל-8 מנות. גשו לסופר וקנו פטריות, גבינות כמו מוצרלאן וצ'דר, שמרים זריחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. . הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. וזה טוב. נסו פיצות מיני מצמרר, פיצות מיני המפחידות של פליישמן, ו פיצות בראוני זוחל מפחיד (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מערבבים 2 כוסות קמח, שמרים מעורבים, סוכר ומלח בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
שמריםשמרים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
להוסיף מים חמים מאוד ושמן; לערבב עד היטב מעורבב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
שמן בישולשמן בישול
4
בהדרגה להוסיף מספיק קמח שנותר לעשות בצק רך. הבצק צריך ליצור כדור ויהיה דביק מעט. ללוש* * על משטח משוריין, הוספת קמח נוסף במידת הצורך, עד חלקה אלסטית, כ 4 דקות. מחלקים את הבצק ל 8 מנות; מכסים. (אם שימוש מהיר
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
5
עלייה שמרים, לתת לבצק לעלות בשלב זה במשך 10 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
שמריםשמרים
6
ללטף כל חלק של בצק עם ידיים מקורנות למעגל 8 אינץ ' על תבנית אפייה משומנת. צור שפה על ידי צובט את קצה הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
הוסף קרום שני לאותה תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
8
אופים במשך 6 עד 7 דקות, הבצק יהיה פשוט להגדיר ורק משחימים קלות על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
הסר קרום מתלה תיל כדי להתקרר. תמשיכו עם בצק הפיצה שנשאר. (עובד הכי טוב להשתמש בכמה גיליונות אפייה.) עשוי להשתמש קרום מיד או למקם שקיות מקפיא להקפיא עד 1 חודש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצהבצק פיצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מתלה תילמתלה תיל
10
כאשר מוכן לאפות, מחממים תנור ל 475 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מורחים כל קרום עם רוטב פיצה. למעלה עם התוספות הרצוי לעשות עיצובים ליל כל הקדושים! חזור עם הפיצות שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פיצהרוטב פיצה
קרוםקרום
12
מניחים על תבנית אפייה ואופים במשך 6 עד 8 דקות, עד הגבינה נמסה ושחמה קלות בתחתית הקרום הוא השחמה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור