קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

רולדות עוף עם צ'וריסו ומנצ'גו

רולדות עוף עם צ'וריסו ומנצ'גו
רולדות עוף עם צ'וריסו ומנצ'גו היא מנה עיקרית שמגישה 6. תמורת 2.8$ למנה , המתכון הזה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 34 גרם חלבון , 38 גרם שומן , ובסך הכל 602 קלוריות . אם יש לכם פירורי לחם פנקו, גבינת מנצ'גו מיושנת, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 60% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: המרכיב הסודי (צ'וריסו): בורגרים צ'וריסו עם סלאו מנצ'גו ופפריקה , פחזניות צ'וריסו ומנצ'גו , וצ'וריסו ומנצ'גו נאצ'וס .

הוראות

1
למלית: פורסים בזהירות את חזה העוף כדי לפתוח את החלק העבה ביותר כמו ספר.
מרכיבים שתצטרך
גבינת מנצ'גו מיושנת מגוררתגבינת מנצ'גו מיושנת מגוררת
1/2 צרור פטרוזיליה איטלקית טרייה, קצוצה דק1/2 צרור פטרוזיליה איטלקית טרייה, קצוצה דק
2
מניחים את חזה העוף בין הניילון וחובטים קלות עם הצד השטוח של פטיש בשר כדי לשטח את העוף. לְהַזמִין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
3
מצפים מחבת גדולה בשמן זית, מוסיפים את הבצל ומפזרים מלח וקורט פלפל אדום כתוש. מביאים את המחבת לאש בינונית-גבוהה ומבשלים את הבצלים עד שהם רכים וארומטיים מאוד אך ללא צבע, 7 עד 8 דקות. לזרוק פנימה את השום ולבשל במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מפוררים את הצ'וריסו ומוסיפים למחבת. מבשלים את הצ'וריסו עד שהוא מוכן, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מסירים את המחבת מהאש ומצננים מעט.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מעבירים את תערובת הצ'וריסו לקערת ערבוב ומערבבים פנימה את פירורי הלחם, המנצ'גו, הפטרוזיליה, השקדים והביצה. טועמים כדי לוודא שהמלית טעימה.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
גבינת מנצ ' גוגבינת מנצ ' גו
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
7
מחלקים את המילוי בין 4 חזה העוף. יוצרים בול עץ של מלית על החלק הרחב ביותר של חזה העוף. מקפלים את הקצוות על המלית ומגלגלים את העוף כדי לסגור את המלית. סגור את הלחמניות בעזרת קיסם.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
8
ללחם: הגדר הליך לחם סטנדרטי עם 3 קערות: 1 עם קמח, 1 עם 2 ביצים טרופה יחד עם 2 כפות מים ו-1 עם פירורי הפנקו.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
אבק קלות כל גליל עוף בקמח, לאחר מכן טובלים בשטיפת הביצים ואז מגלגלים בפנקו. לאחר שכל לחמניות העוף לחם, הניחו להן להסתובב במקרר למשך שעה לפחות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
11
הוסיפו שמן זית למחבת גדולה עם צד ישר עד שהוא מגיע לעומק של 1/2 אינץ' ומביאים את המחבת לאש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
משחימים את גלילי העוף מכל הצדדים. כשהעוף שחום, מוציאים מהתבנית ומספיגים על נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
מעבירים את הלחמניות לתבנית ומכניסים לתנור ל-8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מוסיפים כמה טיפות שמן למחבת ומוסיפים את בצלי השאלוט.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מפזרים מלח ומביאים את המחבת לאש בינונית. מבשלים את בצלי השאלוט במשך 3 עד 4 דקות ולאחר מכן מוסיפים את חומץ השרי. מצמצמים את החומץ בחצי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ שריחומץ שרי
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים מחצית מציר העוף, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. כשהציר ירד בחצי, מוסיפים את הציר שנותר ומצמצמים שוב בחצי. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך (כנראה שכן).
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
הפוך את האש לבינונית וסובב פנימה 1 טפיחה של חמאה בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
5
מוציאים את העוף מהתנור, פורסים כל גליל ל-4 או 5 פרוסות, מצלחים ומעלים את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
6
הצעה לשילוב יין: אלברינו (יין ספרדי הולך עם המרכיבים הספרדיים).
מרכיבים שתצטרך
אלברינואלברינו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)