רולדות עוף עם צ'וריסו ומנצ'גו
רולדות עוף עם צ'וריסו ומנצ'גו היא מנה עיקרית שמגישה 6. תמורת 2.8$ למנה , המתכון הזה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 34 גרם חלבון , 38 גרם שומן , ובסך הכל 602 קלוריות . אם יש לכם פירורי לחם פנקו, גבינת מנצ'גו מיושנת, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 5 אוכלים וטבחים אוהבים את המתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-45 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 60% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: המרכיב הסודי (צ'וריסו): בורגרים צ'וריסו עם סלאו מנצ'גו ופפריקה , פחזניות צ'וריסו ומנצ'גו , וצ'וריסו ומנצ'גו נאצ'וס .
הוראות
למלית: פורסים בזהירות את חזה העוף כדי לפתוח את החלק העבה ביותר כמו ספר.
מניחים את חזה העוף בין הניילון וחובטים קלות עם הצד השטוח של פטיש בשר כדי לשטח את העוף. לְהַזמִין.
מצפים מחבת גדולה בשמן זית, מוסיפים את הבצל ומפזרים מלח וקורט פלפל אדום כתוש. מביאים את המחבת לאש בינונית-גבוהה ומבשלים את הבצלים עד שהם רכים וארומטיים מאוד אך ללא צבע, 7 עד 8 דקות. לזרוק פנימה את השום ולבשל במשך 1 עד 2 דקות.
מפוררים את הצ'וריסו ומוסיפים למחבת. מבשלים את הצ'וריסו עד שהוא מוכן, 5 עד 6 דקות.
מסירים את המחבת מהאש ומצננים מעט.
מעבירים את תערובת הצ'וריסו לקערת ערבוב ומערבבים פנימה את פירורי הלחם, המנצ'גו, הפטרוזיליה, השקדים והביצה. טועמים כדי לוודא שהמלית טעימה.
מחלקים את המילוי בין 4 חזה העוף. יוצרים בול עץ של מלית על החלק הרחב ביותר של חזה העוף. מקפלים את הקצוות על המלית ומגלגלים את העוף כדי לסגור את המלית. סגור את הלחמניות בעזרת קיסם.
ללחם: הגדר הליך לחם סטנדרטי עם 3 קערות: 1 עם קמח, 1 עם 2 ביצים טרופה יחד עם 2 כפות מים ו-1 עם פירורי הפנקו.
אבק קלות כל גליל עוף בקמח, לאחר מכן טובלים בשטיפת הביצים ואז מגלגלים בפנקו. לאחר שכל לחמניות העוף לחם, הניחו להן להסתובב במקרר למשך שעה לפחות.
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
הוסיפו שמן זית למחבת גדולה עם צד ישר עד שהוא מגיע לעומק של 1/2 אינץ' ומביאים את המחבת לאש בינונית-גבוהה.
משחימים את גלילי העוף מכל הצדדים. כשהעוף שחום, מוציאים מהתבנית ומספיגים על נייר סופג.
מעבירים את הלחמניות לתבנית ומכניסים לתנור ל-8 עד 10 דקות.
מוסיפים כמה טיפות שמן למחבת ומוסיפים את בצלי השאלוט.
מפזרים מלח ומביאים את המחבת לאש בינונית. מבשלים את בצלי השאלוט במשך 3 עד 4 דקות ולאחר מכן מוסיפים את חומץ השרי. מצמצמים את החומץ בחצי.
מוסיפים מחצית מציר העוף, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. כשהציר ירד בחצי, מוסיפים את הציר שנותר ומצמצמים שוב בחצי. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך (כנראה שכן).
הפוך את האש לבינונית וסובב פנימה 1 טפיחה של חמאה בכל פעם.
מוציאים את העוף מהתנור, פורסים כל גליל ל-4 או 5 פרוסות, מצלחים ומעלים את הרוטב.
הצעה לשילוב יין: אלברינו (יין ספרדי הולך עם המרכיבים הספרדיים).