עוגת זהב נקטרינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל עוגת זהב נקטרינה. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 265 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן למנה. אם יש לך תמצית שקדים, תמצית vanillan, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות מתכונים דומים: עוגת נקטרינה הפוכה, נקטרינה הפוך עוגה, ו עוגת נקטרינה מתובלת.
הוראות
מחממים תנור ל 350°f עם מתלה באמצע. מחבת springform חמאה קלה.
לטאטא יחד קמח, אבקת אפייה, ומלח.
מקציפים חמאה וסוכר 3/4 כוס עם מיקסר חשמלי עד חיוור ורך.
מוסיפים ביצים 1 בכל פעם, מכים היטב לאחר כל תוספת, ואז מכים בתמציות. במהירות נמוכה, לערבב בתערובת קמח עד רק בשילוב.
מורחים את הבלילה באופן שווה במחבת, ואז לפזר נקטרינות מעל. מערבבים יחד אגוז מוסקט ונותר 1/2 כף סוכר ומפזרים מעל.
אופים עד העוגה הוא חום זהוב העליון הוא מוצק אבל רך כאשר נגע קלות (עוגה תעלה על פירות), 45 עד 50 דקות. מגניב במחבת 10 דקות.
הסר צד של מחבת וקריר כדי להתחמם.