עוגת יוגורט צרפתי
עוגת יוגורט צרפתית היא צמחוני קינוח. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, תמצית ונילן, יוגורט יווני עם חלב מלא ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו עוגת יוגורט צרפתי, עוגת יוגורט צרפתי כתום עם זיגוג ריבה, ו פרנץ ' טוסט יוגורט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. מעיל תקן (8 1/2x4 1/4") כיכר פאן עם ריסוס nonstick vegetableoil. אבק עם קמח; לנצל את עודף.
לטאטא 1 1/2 כוסות קמח לכל מטרה, 2 כפית אבקת ייצור, ו 3/4 כפית מלח כשר בקערה בינונית. באמצעות האצבעות שלך, לשפשף 1 כוססוגר עם 1 כף lemonzest מגורד דק בקערה גדולה עד הסוכר הוא לח.
הוסף 3/4 כוס חלב מלא יוגורט יווני, 1/2 כוס שמן צמחי, 2 ביצים גדולות, ו1 / 2 כפית תמצית וניל; להקציף להתמזג. מרכיבים יבשים Foldin רק כדי להתמזג.
יוצקים batterinto מחבת מוכנה; החלק העליון.
אופים untiltop של העוגה הוא חום זהוב ו testerinserted למרכז יוצא נקי, 50-55minutes.
תן לעוגה להתקרר במחבת על מתלה תיל במשך 15 דקות. הפוך על מתלה; תן מגניב באופן פשוט. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. לאחסן אטום בטמפרטורת החדר.