רולדת הודו צלויה
רולדת הודו צלויה היא מנה עיקרית המגישה 7. מנה אחת מכילה 813 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם נקניקיית חזיר, עלי רוזמרין, חזה הודו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא די יקר מתכון לחובבי האוכל האירופי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 39%, וזה די רע. מתכונים דומים: רולדת הודו צלויה, רולדת הודו צלויה בתנור, ו רולדת הודו קלויה, עטופה בייקון עם רוטב סיידר.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מניחים את התאנים והחמוציות המיובשות בסיר קטן ויוצקים פנימה את הקלבדוס ו -1 / 2 כוס מים. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2 דקות.
בינתיים ממיסים את החמאה במחבת גדולה (12 אינץ') על אש בינונית.
מוסיפים את הבצל והסלרי ומקפיצים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מוסיפים את הנקניקיה, מתפוררים לחתיכות קטנות בעזרת מזלג, ומקפיצים תוך ערבוב תדיר במשך 10 דקות, עד שהם מבושלים ומשחימים.
מוסיפים את התאנים והחמוציות עם הנוזל, הרוזמרין הקצוץ והצנוברים, ומבשלים עוד 2 דקות. מגרדים את החלקים החומים בעזרת כף עץ.
מניחים את תערובת המילוי בקערה גדולה.
מוסיפים את תערובת הנקניקיות, ציר העוף, הביצה, 1 כפית מלח ו -1 / 2 כפית פלפל ומערבבים היטב. (המילוי יכול להיות מוכן מראש ומאוחסן במקרר למשך הלילה.)
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
מניחים רשת אפייה על תבנית.
הניחו את עור חזה ההודו החמאה כלפי מטה על קרש חיתוך.
מפזרים את הבשר עם 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל.
מורחים את המלית בשכבה בעובי 1/2 אינץ 'על הבשר ומשאירים גבול של חצי אינץ' מכל הצדדים. אל תלשו את המלית או שההודו יהיה קשה לגלגל. (
מניחים את שאריות המלית בכלי גרטן חמאה ואופים במשך 45 הדקות האחרונות של הצלייה לצד ההודו.) החל מסוף 1, מגלגלים את ההודו כמו גליל ג ' לי ומכניסים כל מלית שמנסה לברוח בצדדים. קשרו את הצלי בחוזקה עם חוט מטבח כל 2 אינץ ' ליצירת גליל קומפקטי.
הניחו את תפר חזה ההודו הממולא כלפי מטה על המדף שעל תבנית הסדין.
מברישים בחמאה המומסת, מפזרים בנדיבות מלח ופלפל, וצולים במשך 1 3/4 עד 2 שעות, עד שמדחום לקריאה מיידית רושם 150 מעלות פרנהייט במרכז. (אני בודק בכמה מקומות.) מכסים את הודו בנייר אלומיניום ומניחים לו לנוח בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות. מגלפים פרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים חם עם המלית הנוספת.
יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder
ריזלינג ודורנפלדר הם הבחירות המובילות שלי לרולדן. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו קולדה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.