קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות7
ציון בריאות12
מגזין

רולדת הודו צלויה

רולדת הודו צלויה
רולדת הודו צלויה היא מנה עיקרית המגישה 7. מנה אחת מכילה 813 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם נקניקיית חזיר, עלי רוזמרין, חזה הודו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא די יקר מתכון לחובבי האוכל האירופי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 39%, וזה די רע. מתכונים דומים: רולדת הודו צלויה, רולדת הודו צלויה בתנור, ו רולדת הודו קלויה, עטופה בייקון עם רוטב סיידר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את התאנים והחמוציות המיובשות בסיר קטן ויוצקים פנימה את הקלבדוס ו -1 / 2 כוס מים. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
תאנים מיובשותתאנים מיובשות
CalvadosCalvados
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
3
מסירים מהאש ומניחים בצד.
4
בינתיים ממיסים את החמאה במחבת גדולה (12 אינץ') על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הבצל והסלרי ומקפיצים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מוסיפים את הנקניקיה, מתפוררים לחתיכות קטנות בעזרת מזלג, ומקפיצים תוך ערבוב תדיר במשך 10 דקות, עד שהם מבושלים ומשחימים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
7
מוסיפים את התאנים והחמוציות עם הנוזל, הרוזמרין הקצוץ והצנוברים, ומבשלים עוד 2 דקות. מגרדים את החלקים החומים בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
מניחים את תערובת המילוי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
מוסיפים את תערובת הנקניקיות, ציר העוף, הביצה, 1 כפית מלח ו -1 / 2 כפית פלפל ומערבבים היטב. (המילוי יכול להיות מוכן מראש ומאוחסן במקרר למשך הלילה.)
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
10
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
מניחים רשת אפייה על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
הניחו את עור חזה ההודו החמאה כלפי מטה על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
מפזרים את הבשר עם 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
14
מורחים את המלית בשכבה בעובי 1/2 אינץ 'על הבשר ומשאירים גבול של חצי אינץ' מכל הצדדים. אל תלשו את המלית או שההודו יהיה קשה לגלגל. (
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
מניחים את שאריות המלית בכלי גרטן חמאה ואופים במשך 45 הדקות האחרונות של הצלייה לצד ההודו.) החל מסוף 1, מגלגלים את ההודו כמו גליל ג ' לי ומכניסים כל מלית שמנסה לברוח בצדדים. קשרו את הצלי בחוזקה עם חוט מטבח כל 2 אינץ ' ליצירת גליל קומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
16
הניחו את תפר חזה ההודו הממולא כלפי מטה על המדף שעל תבנית הסדין.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
17
מברישים בחמאה המומסת, מפזרים בנדיבות מלח ופלפל, וצולים במשך 1 3/4 עד 2 שעות, עד שמדחום לקריאה מיידית רושם 150 מעלות פרנהייט במרכז. (אני בודק בכמה מקומות.) מכסים את הודו בנייר אלומיניום ומניחים לו לנוח בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות. מגלפים פרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים חם עם המלית הנוספת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום

יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder

ריזלינג ודורנפלדר הם הבחירות המובילות שלי לרולדן. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו קולדה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.