קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 15 דק.
מנות7
ציון בריאות12
מגזין

רולדת הודו צלויה

רולדת הודו צלויה
רולדת הודו צלויה היא מנה עיקרית המגישה 7. מנה אחת מכילה 813 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 32 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם נקניקיית חזיר, עלי רוזמרין, חזה הודו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא די יקר מתכון לחובבי האוכל האירופי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -15 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 39%, וזה די רע. מתכונים דומים: רולדת הודו צלויה, רולדת הודו צלויה בתנור, ו רולדת הודו קלויה, עטופה בייקון עם רוטב סיידר.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מניחים את התאנים והחמוציות המיובשות בסיר קטן ויוצקים פנימה את הקלבדוס ו -1 / 2 כוס מים. מביאים את התערובת לרתיחה על אש בינונית, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
תאנים מיובשותתאנים מיובשות
CalvadosCalvados
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מסירים מהאש ומניחים בצד.
4
בינתיים ממיסים את החמאה במחבת גדולה (12 אינץ') על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הבצל והסלרי ומקפיצים עד לריכוך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים את הנקניקיה, מתפוררים לחתיכות קטנות בעזרת מזלג, ומקפיצים תוך ערבוב תדיר במשך 10 דקות, עד שהם מבושלים ומשחימים.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
7
מוסיפים את התאנים והחמוציות עם הנוזל, הרוזמרין הקצוץ והצנוברים, ומבשלים עוד 2 דקות. מגרדים את החלקים החומים בעזרת כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)(ייתכן שלא תזדקק לאלה אם הצלחת להשיג כיכר חמוציות כמפורט לעיל)
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
1 (8 אונקיות) צנצנת דבש1 (8 אונקיות) צנצנת דבש
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
מניחים את תערובת המילוי בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את תערובת הנקניקיות, ציר העוף, הביצה, 1 כפית מלח ו -1 / 2 כפית פלפל ומערבבים היטב. (המילוי יכול להיות מוכן מראש ומאוחסן במקרר למשך הלילה.)
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
10
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
מניחים רשת אפייה על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
הניחו את עור חזה ההודו החמאה כלפי מטה על קרש חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
13
מפזרים את הבשר עם 2 כפיות מלח 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
14
מורחים את המלית בשכבה בעובי 1/2 אינץ 'על הבשר ומשאירים גבול של חצי אינץ' מכל הצדדים. אל תלשו את המלית או שההודו יהיה קשה לגלגל. (
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
מניחים את שאריות המלית בכלי גרטן חמאה ואופים במשך 45 הדקות האחרונות של הצלייה לצד ההודו.) החל מסוף 1, מגלגלים את ההודו כמו גליל ג ' לי ומכניסים כל מלית שמנסה לברוח בצדדים. קשרו את הצלי בחוזקה עם חוט מטבח כל 2 אינץ ' ליצירת גליל קומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
הניחו את תפר חזה ההודו הממולא כלפי מטה על המדף שעל תבנית הסדין.
מרכיבים שתצטרך
חצי חזה הודו בעורחצי חזה הודו בעור
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
17
מברישים בחמאה המומסת, מפזרים בנדיבות מלח ופלפל, וצולים במשך 1 3/4 עד 2 שעות, עד שמדחום לקריאה מיידית רושם 150 מעלות פרנהייט במרכז. (אני בודק בכמה מקומות.) מכסים את הודו בנייר אלומיניום ומניחים לו לנוח בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות. מגלפים פרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומגישים חם עם המלית הנוספת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום

מרכיבים

1201 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלבדוס או ברנדיקלבדוס או ברנדי101דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.(1/2-inch-לקוביות) סלרי (3 גבעולים)(1/2-inch-לקוביות) סלרי (3 גבעולים)3601 לב מפאלדי טרי אם אפשרציר עוף, רצוי תוצרת ביתציר עוף, רצוי תוצרת בית91דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חמוציות מיובשותחמוציות מיובשות1גדול במיוחדביצה, הוכהביצה, הוכה177דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תאנים מיובשות חתוכות לקוביות, גבעולים הוסרותאנים מיובשות חתוכות לקוביות, גבעולים הוסרו23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'עלי רוזמרין טריים קצוציםעלי רוזמרין טריים קצוצים7שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי240דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בצל קצוץ (2 בצל)בצל קצוץ (2 בצל)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'צנוברים, קלוייםצנוברים, קלויים340דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק חזיר, תרמילים הוסרו (מתוק וחם מעורב)נקניק חזיר, תרמילים הוסרו (מתוק וחם מעורב)7101 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת מלית מתובלת עשב (מומלץ: חוות Pepperidge)תערובת מלית מתובלת עשב (מומלץ: חוות Pepperidge)2חצאיםחזה הודו שלם, עצמות butterflied (5 ק חזה הודו שלם, עצמות butterflied (5 ק " ג)33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה לא מלוחה, נמסהחמאה לא מלוחה, נמסה43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1/2 מקל) חמאה ללא מלח(1/2 מקל) חמאה ללא מלח

יין מומלץ: ריזלינג, Dornfelder

ריזלינג ודורנפלדר הם הבחירות המובילות שלי לרולדן. בירה אולי נראית כמו הבחירה הטבעית לאוכל גרמני, אבל ריזלינג הגרמני משתלב נפלא עם פירות ים ושניצל, בעוד שאדום גרמני כמו דורנפלדר משתלב היטב עם בשר בקר ובשר ציד. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו קולדה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.