קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות6
ציון בריאות47
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

רולדת עוף ממולאת בפרושוטו, תרד ועגבניות מיובשות עם תפוחי אדמה כמהין לבנים

רולדת עוף ממולאת בפרושוטו, תרד ועגבניות מיובשות עם תפוחי אדמה כמהין לבנים
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל בכל פעם שאתם חושקים באוכל אירופאי. נסו להכין בבית רולדת עוף ממולאת בפרושוטו, תרד ועגבניות מיובשות עם תפוחי אדמה כמהין לבנים. זה מנות ראשונות יש 2357 קלוריות, 71 גרם חלבון, ו 186 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות מיובשות, מחית עגבניות, דמי-גלאס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מתכון זה מאוכלרשת יש 3 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 55 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון מדהים של 86%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: חזה עוף ממולא עם גבינת עיזים, עגבניות מיובשות ותרד, חזה עוף ממולא עם גבינת עיזים, עגבניות מיובשות ותרד, ו חזה עוף ממולא עם גבינת עיזים, עגבניות מיובשות ותרד.

הוראות

1
הניחו חתיכת ניילון ארוכה מעל קרש החיתוך שלכם ותחבו אותה מתחת לדפנות הלוח. (כיסוי העוף בפלסטיק ישמור גם על הבלגן כשאתה דופק עם פטיש הבשר.) חזה העוף צריך להיות ממוקם על קרש החיתוך המכוסה, בצד העור למטה, עם מספיק מקום ביניהם כדי שיוכלו לשכב שטוח אחרי שאתה "פרפר" אותם. כדי לחתוך את הפרפר, פורסים בזהירות (מבלי לחתוך את העוף לאורך כל הדרך)ומורחים את בשר העוף החוצה כך שתוכלו להלום אותו לחתיכה דקה אחת עליה תניחו מלית ואז מגלגלים. מתבלים את השדיים במלח ופלפל. לאחר מכן הניחו אורך נוסף של ניילון על חזה העוף המתובל ושטחו עם פטיש בשר כדי לשלב את התיבול בעוף. פאונד עוף דק.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
2
הניחו 1 פרוסת חזיר פרושוטו על כל חזה.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
חרדל מוכן, אופציונליחרדל מוכן, אופציונלי
3
מוסיפים 3 עלי תרד ו -4 חתיכות עגבניות מיובשות על כל שד. מקפלים בכל קצה ומגלגלים בחוזקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
4
מניחים על מגש גיליון ומקפיאים עד ליציבות. (זה לא חייב להיות קפוא לחלוטין קשה, אבל זה מקל על הטיפול בעת הלחם.)
5
מחממים טיגון עמוק ל -350 מעלות פרנהייט מחממים את התנור ל -325 מעלות פרנהייט.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בזמן שרולדת העוף מתקשה במקפיא, הכינו את דמי-גלאס העגבניות. בסיר מטגנים שום ואז מפזרים את התבנית עם היין.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים ציר ורסק עגבניות. מרתיחים על אש בינונית עד לצמצום בחצי.
מרכיבים שתצטרך
2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר2 1/2 כוסות קפלוטירי או קאסרי, מגורר
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
8
מוסיפים את הדמי-גלאס (רוטב חום) ומניחים להתבשל עד להסמכה ("עובי בינוני").
מרכיבים שתצטרך
רוטב חוםרוטב חום
9
כשהעוף יציב, הקימו תחנת לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
מקציפים יחד 3 ביצים 1 כוס של חצי וחצי עבור לשטוף את הביצה. (התחילו בכמות זו והקציפו יותר יחד במידת הצורך.) ואז להגדיר קערה כל אחד: קמח, ואז לשטוף ביצה, ולאחר מכן פירורי לחם איטלקי. מצפים באופן שווה עוף קפוא מגולגל בקמח (לא יותר מדי או שפירורי לחם לא יידבקו). טובלים עוף מגולגל מקומח לשטיפת ביצים, ואז לפירורי לחם. בטיגון עמוק, מטגנים קלות עד להזהבה. מסיימים בתנור למשך 15 דקות עד לבישול מלא.
מרכיבים שתצטרך
לחם איטלקילחם איטלקי
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
מרתיחים את תפוחי האדמה עד שהם רכים. ואז מועכים את תפוחי האדמה ומקציפים עירית קצוצה, חמאה, מלח ופלפל גרוס טרי לתפוחי האדמה בעזרת מקצף.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
13
מחממים מחדש את דמי-גלאס העגבניות ולסיום מסירים מהאש, ומקציפים מיד טימין טרי ו -1 כף חמאה.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
14
פורסים כל גליל עוף כדי לחשוף את הפנים הממולאים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
15
מניחים פירה במרכז כל צלחת, מזלפים שמן כמהין לבן על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
שמן כמהין לבןשמן כמהין לבן
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
16
הניחו רולדת עוף על תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות