רומאקי
Rumaki יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 53 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 4g של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, ערמוני מים, כבד עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. מתכונים דומים: Rumaki, Rumaki Polynesian, ו מתאבנים רומאקי.
הוראות
חותכים כבדי עוף לחתיכות 24 (בערך 1/2 אינץ'). מערבבים יחד רוטב סויה, ג ' ינג ' ר, סוכר חום, ואבקת קארי.
מוסיפים כבדים וערמוני מים וזורקים למעיל. Marinate, מכוסה ומקורר, 1 שעה.
בעוד כבדים להשרות, להשרות קיסמים במים קרים 1 שעה.
הסר כבדים וערמונים מן המרינדה ולהשליך מרינדה.
מניחים 1 חתיכת בייקון על משטח עבודה ולשים 1 חתיכת כבד 1 ערמון במרכז. לעטוף בייקון סביב כבד ערמון ולאבטח עם קיסם. הפוך 23 יותר rumaki באותו אופן.
צלוי rumaki על מתלה של מחבת מטאטא 2 סנטימטרים מחום, פונה פעם אחת, עד בייקון הוא פריך וכבדים מבושלים אבל עדיין ורוד מעט בפנים (unwrap 1 כדי לבדוק doneness), 5 עד 6 דקות.