רומיין פסטו עם שומשום, אסיאגו ועגבניות מיובשות
רומיין פסטו עם שומשום, אסיאגו ועגבניות מיובשות נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני תבלין. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. אם יש לכם גבינת אסיאגו, חסה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 דקות. נסו קיש תרד עם עגבניות מיובשות, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles (מתכונים דומים).
הוראות
טוסט זרעי שומשום במחבת יבשה עד השחמה קלה; תן מגניב. דופק במעבד מזון עד הקרקע דק.
מוסיפים את הרומיין ו 1/4 כפית מלח ודופק עד קצוץ דק.
הוסף אסיאגו ואת הדופק לשלב.
לאט לאט לשפוך את שמן הזית, פועם לשלב.
מעבירים את הפסטו לקערה ומערבבים בעגבניות המיובשות. יהיה לך על 1 כוס פסטו; להשתמש על 1/2 כוס פסטה 1 קילו.