רוסטביף ופודינג יורקשייר
רוסטביף ופודינג יורקשייר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה כ 90 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 905 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך צלי בקר, ביצים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: צלוי בשר בקר עם פודינג יורקשייר, צלוי צלעות בקר עם פודינג יורקשייר, ו צלוי בשר בקר ופודינג יורקשייר מהגריל.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. העונה צלוי עם מלח ופלפל, ולפזר בצל קצוץ בתחתית צלחת קלייה.
מחממים מחבת גדולה מעל חום גבוה עם שמן צמחי עד רק עישון. צלי צרוב על כל הצדדים עד קרום חום נוצר, על 4 דקות לכל צד.
מניחים צלי על בצל קצוץ ומניחים בתנור ומבשלים עד לטמפרטורת הרצון הוא הגיע (125°F עבור בינוני נדיר). להעלות את טמפרטורת התנור ל 204°.
לאחר צלי הוא מחוץ לתנור ומנוחה, להכות ביצים וחלב יחד.
מערבבים קמח ומלח ומכים לתוך תערובת ביצים עד צורות הבלילה רופף.
יוצקים 1 כף שומן (בשר נוטף או שומן בייקון) לתוך כל קטע מאפין של מאפין פח.
מניחים פח מאפין בתנור וחום במשך 10 דקות; להסיר מהתנור ולחלק את הבלילה שווה בין כל קטע מאפין, להחזיר מחבת לתנור ואופים עד יורקשייר הם נפוחים וחומים, על 8 דקות.
מגישים צלי פרוס מיד עם פודינג יורקשייר, רוטב ויין אדום.