קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות83
מגזין

רוסטגריטג'הודו עם בייקון-עשב וסיידר רוטב

רוסטגריטג'הודו עם בייקון-עשב וסיידר רוטב
רוסטג מורשת טורקיה עם בייקון-עשב ורוטב סיידר עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 283 גרם חלבון 132 גרם של שומן, וסך הכל 2451 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. 147 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך כל מטרה קמח, סלרי, מרווה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 99% וזה מדהים. נסו רוסטגריטג'הודו עם בייקון-עשב וסיידר רוטב, ירך צלוי משובצת בעשב של חזיר עם רוטב תפוחים וסיידר, ו הודו צלוי בעשב עם רוטב סיידר תפוחים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים במעבד untilbacon קצוץ דק.
2
העברה לגיליון עטיפה פלסטית. באמצעות פלסטיק לעטוף כסיוע, תערובת rollbutter לתוך 2 אינץ ' קוטר יומן; chilluntil החברה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 3 daysahead. שמור צונן.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
מחממים תנור ל 218°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב צוואר טורקיה, 1/4 כוס turkeyfat, ורגל טורקיה ב ovenproofpot גדול כבד.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
רגל תרנגול הודורגל תרנגול הודו
3
מקום בתנור; צלי חשף untilturkey חלקים עמוקים, חום כהה, turningonce, על 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
ניקוז, שומר שומן מחשיש. להזמין 1/4 כוס שומן עבור רוטב; לחזור1 כף שומן לסיר. להחזיר הודו partsto סיר; מערבבים סלרי, בצל,ספרי קורנית, ופלפל. להחזיר סיר לתנור; roastuncovered 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טימין טריטימין טרי
פלפלפלפל
סלריסלרי
בצלבצל
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סירסיר
5
מוסיפים סיידר תפוחים וvinegar; צלי 10 דקות יותר. טמפרטורת השזור עד 191°.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
6
להוסיף 8 כוסות stockand מרווה לסיר; לבשל בתנור uncovered1 1/2 שעות. מסננים בסיס רוטב דרך finestrainer; להשליך מוצקים מסננת (יהיה על בסיס רוטב 5 כוסות). לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. כיסוי וצינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בסיסבסיס
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
תנורתנור
סירסיר
1
חותכים חמאת בייקון into1 / 4 אינץ ' עבה סיבובים ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 20 דקות. יש לשטוף turkeyinside והחוצה; יבש טפיחה. החל מ neckend, בזהירות להחליק את היד בין העור לבשר, ולאחר מכן להחליק את היד בין העור בשר הירך. בזהירות להחליק חמאה slicesbetween עור ורגל, ירך, חזה בשר כדי לכסות (תהיה כמות נדיבה של תערובת butter).
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בייקוןבייקון
בשרבשר
2
מפזרים 1 כפית מלח coarsesalt ו 1 כפית פלפל מעל טורקיה, ו 1 כפית מלח גס ו 1 כפית מלח בחלל הראשי של טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
מלח גסמלח גס
פלפלפלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
3
מניחים turkeyon מצופה תבנית אפייה. מכסים עם plasticwrap או לסכל; צמרמורת לפחות 1 יום. לעשות קדימה: יכול להתבצע 2 ימים קדימה. שמור צונן.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
הגדר מתלה במיקום הנמוך ביותר בתנור; מחממים ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
5
מערבבים בצל, סלרי, שומר, גזר, תפוחים, שמן, ועלי דפנה במחבת largeroasting.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
גזרגזר
תפוחתפוח
סלריסלרי
שומרשומר
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
7
מניחים את טורקיה על גבי vegetablemixture. הכנס כנפיים תחת; רגליים לקשור יחד כדי להחזיק צורה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
כנפי עוףכנפי עוף
8
מניחים את טורקיה בתנור;צלי עד מיד לקרוא מדחום אינרטידחלק העבה ביותר של הירך רושמים 77°,צלי עם טפטוף מחבת כל 30 דקותועשיטה רופפת עם נייר אם בראונינג מדי מהר, על 4 שעות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
מחבתמחבת
9
להעביר מגש turkeyto (טמפרטורה פנימית של טורקיה יהיהלגדיל 5 עד 10 מעלות).
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
10
יוצקים תערובת ירקות ומגיפות לתוך מסננת גדולה להגדיר על גדולקערה; לחץ על מוצקים כדי לחלץ נוזל.להשליך מוצקים במסננת. כפית את טפטוף שומן; להשליך( יהיה גדולמאונט של שומן ב טפטוף פאן). Reservedegreased pan drippes for gravy (about 1cup).
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חלץחלץ
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבתמחבת
11
הסר שומן מפני השטח של בסיס רוטב; שמור 1/4 כוס שומן. לחמם בסיס רוטב סיידר.
מרכיבים שתצטרך
בסיסבסיס
רוטברוטב
12
ממיסים שמורות 1/4 כוס שומן גדולפאן מעל חום בינוני.
13
מוסיפים קמח; מערבבים3 דקות. בהדרגה להוסיף gravybase סיידר חם טפטוף מחבת degreased. Simmeruntil חלקה, מעובה, מופחת 51 / 2 כוסות, לטאטא לעתים קרובות, על 5 דקות.רוטב העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בסיסבסיס
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבתמחבת
14
מגישים הודו עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
1
ב-1962, עשרה חברים שהאמינו שגפנים אירופאיות יכולות לשגשג במדינת וואשינגטון ייסדו את הארגון
2
סוחרי יינות. הם החלו לייצר יינות בהגרלה של אחד מחבריהם, שהפך
3
היינן הראשון של יקב קולומביה. כיום, יקב סיאטל-אזור מייצר הכלמרלו כדי Gewürztraminer. עם ת ' טורקי, אנחנו אוהבים את סירה מקולומביה מ-2003
מרכיבים שתצטרך
GewurztraminerGewurztraminer
שיראזשיראז
4
כרם הערבה האדומה (30 דולר). טעמים strawberryand פירות בהירים בתוספת גימור לבן פיקנטי אומר יין זה יכול לעמוד עד טורקיה—וכל התוספות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
פירותפירות
ייןיין

מרכיבים

1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקלוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסיידר תפוחיםסיידר תפוחים2(חוֹרֶף)נייר שחור טחון טרי, לפי הטעםנייר שחור טחון טרי, לפי הטעם4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקתפוחים קצוצים בצפיפותתפוחים קצוצים בצפיפות227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרוסות בייקון מעושנות אפלווד, קצוץ גספרוסות בייקון מעושנות אפלווד, קצוץ גס33 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת2(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחור טחון טרי, מחולקפלפל שחור טחון טרי, מחולק0(יכול להיות או להרחיק)פלפל שחורפלפל שחור4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגזר קצוץ גסגזר קצוץ גס4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסלרי קצוץ גססלרי קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)מלח ים גס או מלח גס וכשרמלח ים גס או מלח גס וכשר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מלח ים גס או גסמלח ים גס או גס796 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקנורות שומר טרי קצוץ גסנורות שומר טרי קצוץ גס596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרווה טרייה קצוצהמרווה טרייה קצוצה596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ10ריבס, קצוץ טרי או קפואתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ לימון טרימיץ לימון טרי1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קליפת לימון מגורד דקקליפת לימון מגורד דק2בצל צהוב בינוני, קצוץציר עוף או מרק עוף במלח נמוךציר עוף או מרק עוף במלח נמוך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל קצוץ גסבצל קצוץ גס4עלי מרווה שלמיםעלי מרווה שלמים6largesעלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים8קילוגרםמורשת טורקיה, צוואר ושומן 1/4 כוס החללים שמורות בסיס רוטב סיידרמורשת טורקיה, צוואר ושומן 1/4 כוס החללים שמורות בסיס רוטב סיידר596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשומן שמורות החללים טורקיהשומן שמורות החללים טורקיה1רגל טורקיה כולה (ירך ומקל תיפוף)רגל טורקיה כולה (ירך ומקל תיפוף)8קילוגרםצוואר שמורות מהמורשת טורקיהצוואר שמורות מהמורשת טורקיה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק(2 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר(2 מקלות) חמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר