רוקי רוד פאדג'בארים
רוקי רוד פאדג'ברים דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם אבקת אפייה, שבבי שוקולד למחצה, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 14% המנה הזאת די גרועה. נסו רוקי רוד פאדג'בארים, רוקי רוד פאדג', ו רוקי רוד פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח 9x13 אינץ תבנית אפייה.
בסיר בינוני, ממיסים שוקולד וחמאה על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום ולהוסיף 1 כוס סוכר, 1 כוס קמח, אבקת אפייה, וניל, 2 ביצים ואגוזים. מערבבים עד היטב מעורבב.
מורחים באופן שווה לתוך החלק התחתון של המחבת מוכן.
עבור השכבה הבאה, בקערה בינונית, לנצח את 6 אונקיות של גבינת שמנת (מילואים 2 אונקיות של החבילה של גבינת שמנת עבור השכבה הבאה) עם 1/2 כוס סוכר, ביצה, 2 כפות קמח, 1/2 כפית וניל, ו 1/4 כוס חמאה.
מורחים באופן שווה על השכבה הראשונה.
מפזרים את 1/4 כוס אגוזים קצוצים ושוקולד צ ' יפס על השכבה השנייה.
אופים במשך 25 עד 35 דקות בתנור שחומם מראש. ואז מפזרים את מרשמלו מיניאטורי מעל ולאפות במשך 2 דקות יותר.
להתחיל להכין את הדובדבן בעוד הסורגים בתנור. בסיר בינוני, להמיס יחד את 1/4 כוס חמאה, 1 ריבוע של שוקולד, הנותרים 2 אונקיות של גבינת שמנת ו 1/4 כוס חלב.
הסר מהחום ומערבבים 3 כוסות סוכר של ממתקים ו 1 כפית וניל. הכה עד חלקה.
יוצקים את המרשמלו ומערבלים יחד. להכניס למקרר עד חברה, לחתוך לריבועים.