רטישוק בגריל וריר שורש סלרי
ארטישוק בגריל ו מחית שורש סלרי נטול גלוטן,, ראשוני וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 274 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. אם יש לך מלח כשר, שום, חמאה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. מתכונים דומים: שורש סלרי ופירה תפוחי אדמה עם ארטישוק ירושלמי קלוי "קרוטונים", מחית שורש סלרי, ו מחית שורש סלרי.
הוראות
מניחים את שורש הסלרי בסיר 5 ליטר. מלא את המחבת חצי מלאה במים קרים.
מוסיפים את החמאה ואת המלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה. מבשלים עד למכרז, 20 עד 25 דקות.
מניחים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם. בקערה בינונית, לזרוק יחד את הארטישוקים,שמן,שום, טימין, מלח ופלפל. גריל, פונה עם מרית מדי פעם, עד חרוך קלות, 2 עד 3 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט.
מניחים את הארטישוקים במעבד מזון ומתמזגים עד לקבלת חלקה.
מוסיפים את שורש הסלרי המבושל, חלב, חמאה, מלח ופלפל למעבד המזון. תערובת, גירוד את הצדדים של הקערה לפי הצורך, עד שורש הסלרי הוא חלק מתמזג לתוך תערובת ארטישוק.
להעביר את מחית לקערת הגשה או לשמור על חום נמוך בסיר גדול עד מוכן לשרת.