ריבה-חזיר מזוגג עם רוטב תפוזים-תה מתוק
מרמלדה-חזיר מזוגג עם רוטב תפוזים-תה מתוק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 132 גרם חלבון 102 גרם של שומן, וסך הכל 1510 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שקיות תה, מים, מיץ תפוזים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש בכל ציפורן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם דלעת כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה כתומה מזוגגת עם ריבה, מתכון עוגת גבינה עם זיגוג מרמלדה כתום, ו מרמלדה כתומה-ירכיים עוף מזוגגות.
הוראות
מתלה מיקום במרכז התנור וחימום מראש עד 163°. לקצץ כל קליפה ושומן עודף מהצד העליון של בשר חזיר, משאיר שכבה עבה 1/4 אינץ ' של שומן. באמצעות סכין חדה ארוכה, ציון שומן בדפוס יהלום 1 אינץ ' רחב. הכנס 1 ציפורן למרכז של כל יהלום הבקיע.
מניחים חזיר במחבת קלייה גדולה וכבדה.
אופים עד מדחום מוכנס לתוך מרכז הקותמים 120 ° F., על 3 שעות 45 דקות.
ממיסים 1 ריבה כוס בסיר קטן כבד על חום בינוני.
לטאטא 1/4 חרדל כוס 2 כפות מים. מרתיחים עד התערובת מתעבה מספיק כדי מעיל כפית מבלי לטפטף, על 6 דקות. שים את התערובת בצד.
להעביר בשר חזיר ללוח חיתוך. הגדל את טמפרטורת התנור ל-425 ° F.
מניחים אותו מחבת צלייה על מבער להגדיר על חום בינוני.
להקציף הנותרים 1 1/2 כוסות מים למחבת, גירוד חתיכות משחי מלמטה.
העברת מיצי מחבת לכוס מדידה 4 כוסות. להקפיא מיצי פאן 15 דקות. שומן כפית מעל מיצי פאן. מיצי פאן מילואים.
קו אותו מחבת עם נייר כסף. החזר ירך חזיר למחבת. בנדיבות תערובת ריבה כפית מעל בשר חזיר.
אופים בשר חזיר עד זיגוג מוגדר ומתחיל לקרמל, על 20 דקות.
בואו בשר חזיר לעמוד 30 דקות.
להביא 2 כוסות מים להרתיח בסיר בינוני כבד.
הסר מהחום; לכסות ולתת תלול 10 דקות. תשליך שקיות תה.
מוסיפים 2 כוסות מרק עוף, 1 כוס מיץ תפוזים ו 3 כפות ריבה תפוזים לתה. מרתיחים תערובת עד מופחת 3 כוסות, על 12 דקות.
לטאטא ב 1 כף חרדל דיז ' ון ומיצי פאן שמורים. חזור לרתיחה.
להקציף בתערובת קורנפלור. מרתיחים עד רוטב מתעבה מעט, על 4 דקות. רוטב העונה לפי הטעם עם פלפל. לגלף בשר חזיר ולהגיש עם רוטב ותבלינים אננס-מנטה.