ריבועי ארטישוק
ריבועי ארטישוק עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ההר שלך. מנה אחת מכילה 85 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן. מתאים ל-16 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם פירורי לחם, חלבונים, יוגורט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מהכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך סופר כף ציון של 24%. נסו ריבועי ארטישוק, ריבועי ארטישוק, ו ריבועי הארטישוק של מיניון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת טפלון קטנה המצופה בתרסיס בישול על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל ירוק; מטגנים 3 דקות או עד שהם רכים.
מוסיפים לבבות ארטישוק ופטרוזיליה קצוצה; מערבבים בעדינות.
מקציפים ביצים וחלבונים בקערה גדולה עם מטרפה.
מוסיפים גבינה, יוגורט, פירורי לחם ומלח; מערבבים היטב. מערבבים פנימה תערובת ארטישוק.
מורחים תערובת בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
אופים בחום של 350 למשך 20 דקות או עד להתייצבות.
הוראות מיקרוגל: הכן את השלבים 2 ו -3 בהתאם להוראות.
מורחים תערובת בתבנית אפייה מרובעת בגודל 8 אינץ ' מצופה בתרסיס בישול.
מכניסים לתנור מיקרוגל על צלוחית הפוכה. מיקרוגל, לא מכוסה, בגובה בינוני-גבוה (70% הספק) 11 עד 12 דקות או עד שנקבע, מסתובב חצי סיבוב כל 3 דקות.